top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Derde Kristallijne Maan: De Ontgifter

LADY GAIA: Volle Supermaan, Supermooi

Lady Gaia

Deze volle maan van 9 maart 2020 geeft een super energie vrij op het gebied van de ontgifting. Je kunt gaan merken dat je hele emotionele systeem in een apart spanningsveld komt te staan. Als dat het geval is, ben je hard bezig om oude zaken uit het verleden los te koppelen. Wees gerust het gaat voorbij. Te veel emoties mogen in balans gebracht worden. Want emoties versterken dit proces. Probeer zoveel mogelijk jezelf terug te brengen naar de eenvoud. Naar de rust in je hart.


De aarde draait niet alleen voor de mens, maar juist voor alles wat leeft. Ik ben onderdeel van vele bewustzijnslagen. Het aarde-bewustzijn mag een punt bereiken bij vele waarin de gezondheid van mijn kern wordt weerspiegeld in het wereldbeeld.


Dit gaat zich verder openen komend jaar.

Deze maan raakt het verleden van de aarde aan, mijn oude energie wil losgelaten worden. Vele mensen houden vast aan het oude, laat het los en help mij in deze overgang. Kristalenergie mag doorstromen in elke vibratie, op die manier wordt het nieuwe veld een krachtige laag waaruit ik mij kan gaan manifesteren. Ik neem mijn nieuwe aardekinderen hierin mee en vele levensvormen van de aarde gaan over in deze laag. De nieuwe aarde is een prachtige vorm van liefdevol samenzijn.


Ashtar

Deze maan is de spiegel van de emotie. Het weerspiegeld jouw vibratie en deze supermaan kan je hele systeem omhoog of omlaag brengen. Wat wordt er weerspiegeld in deze supermaan? Welke ervaring en wie neemt er plaats, wie speelt de hoofdrol in deze film, waar kijkt je naar?


In je hoofd bevinden zich onbewuste oordelen. Het hangt er een beetje vanaf waar je door heen gaat en wat deze maan jouw laat zien. Hoe reageert jouw energiesysteem op deze ontgifting, zijn het de oude stukken die je triggeren? De maan van maart lijkt wel een magische spiegel waarin zowel vreselijke scenes voorbijkomen, maar ook de schoonheid van het hart. Deze tegengestelde komen vrij en vormen zo een andere visie.


De trauma’s die bij sommige nog aanwezig zijn, mogen loskomen. Het gaat om de angst die achter dit scenario ligt. Deze wordt zichtbaar en emoties nemen een vlucht naar een bepaald punt. Dat punt wordt het punt van de ommekeer en zodra dat wordt begrepen, komt alles in balans. De piek van emoties nemen direct af en laten een hele andere wereld zien. Dan gaat het doek open en laat een vriendelijke en harmonieuze wereld zien. Een nieuwe start, voor alle mensen. Voor heel de aarde.


Naast de monsters en de hel bestaat er een hele andere manier van leven.

Daarom draagt deze maan het evenwicht van het hart, het evenwicht die vanuit het ontgiften mag gaan plaats nemen. Want eenmaal door deze ontgifting heen te zijn gegaan, komt er een regenboog tevoorschijn die alles heel maakt. Op die manier kan de deze supermaan een supermooie beleving worden. Je voelt je erna heel schoon en zuiver. Heel anders.


Je kunt nu je oude oordeel loslaten en zo doorbreek je de gevangenis waarin je lang hebt geleefd. De liefde gaat nu werkelijk helemaal door je heen stromen. Laat het toe, je hebt dit zo nodig. Elke ziel heeft liefde nodig. Ook wij vanuit een andere dimensie en wanneer we dit allen kunnen delen is deze liefde zo wonderschoon.


Dus de pieken in de diepe emoties zijn de opschoning, ook fysiek gaan vele door grillige ongemakken. Klachten vanuit de lever, nieren, gal en alvleesklier kunnen op gaan spelen. Het lichaam kan verstijven van angst en pijn. Deze kristalmaan is zo sterk dat je niks extra's hoeft te doen. De lever speelt een grote rol en tijdens deze maan mag er gereinigd worden, wil je dit gaan ondersteunen d.m.v. voeding, dan is de beste periode na de volle maan. Tijdens afnemende maan. Ook de nieren ontgiften en de afvalstoffen worden verwijdert. Let goed op dat je rust en ontspanning neemt. Het lichaam werkt heel hard en na hard gewerkt te hebben, mag er weer genoten worden. Geniet, ook al denk je dat het niet mag, maak er ruimte voor.


Coronavirus

Het coronavirus heeft zich laten zien tijdens deze maan van ontgifting en vooral China en andere landen zijn daarmee in aanraking gekomen. Deze time-out schudt mensen wakker. De film van angst wordt vergroot, vooral in de landen waar het geëxplodeerd is. Vanaf de nieuwe maan van ontgifting heeft zich dit opgebouwd en dit zal zich laten gelden tot de volle maan van 9 maart 2020. Met de afnemende maan zal ook de kracht van het virus gaan afnemen. Na deze volle maan komt er weer meer rust. Een klein gedeelte van dit virus blijft actief, waar het nog iets mag uitwerken. Het heeft een angst laten zien en de mens mag weten hoe kwetsbaar het leven op aarde kan zijn.


Hoe groot wordt het coronamonster gemaakt?

Dit hangt af van de “lessen” die ontvangen worden in alle lagen van de wereldbevolking. Monsters zijn er om verslagen te worden, maar op welke manier? Maak je het monster te groot en te onrealistisch? Een gezonde geest kan het begrijpen en weet wat te doen, maar een zieke geest sluit zichzelf op van angst. Soms mag dit ook gebeuren het geeft rust en bezinning, maar maak er geen coronamonster van welke iedereen verslindt. Laat die doemgedachte los. Op die manier heeft het coronavirus een uitwerking op de mens tijdens deze supermaan, alles wordt groter opgeblazen dan het is, de superreflecties gaan aan het werk. Werk jezelf door deze gedachten heen:


Want het wereldbeeld is even geschrokken.

Het speelt zich niet langer meer af op het witte doek, fantasie wordt werkelijkheid? De aarde laat zich zien en ook het zieke deel staat op en neemt een andere wending in jouw leven. Waar de ziekte ook is ontstaan, het raakt iedereen. (Hier meer over tijdens de lente-equinox van maart, “ de grote vergadering ”).


De derde kristalmaan van 2020 laat alles opbloeien en de zuiverheid van de kristallen worden vergroot en werken door, het grote kristalveld wordt krachtiger en wordt weerspiegeld door haar supermaan.

Geniet er van, want zij is supermooi!


Dit waren Ashtar en Lady Gaia

Wij groeten het licht in je hart


Adonai7 maart 2020


Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron:

Arthura Hector www.ashtar-rose.com


©All rights reserved / Ashtar Command Nederland
Comentarios


 ARCHIEF
bottom of page