top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

December: Lichtexplosie Portalen 3-3-3

ASHTAR: De lichtportalen in december

De frequentie van het Licht gaat in de maand december stijgen, dit wordt de maand van het Licht. Dit Goddelijk Licht zal gaan stralen over heel de aarde en de pijnappelklier wordt aangesloten op het kristallijne grid.

Dit licht gaat tijdens de winterzonnewende een opening creëren in de duisternis. Zodat onzuiverheden verdwijnen, dit alles wordt een voorbereiding op het jaar 2022. Virussen zullen sterk afnemen of zelfs verdwijnen in 2022. De Lichtwereld zal elk mens energetisch helpen om het licht te verhogen, zodat het virus verzwakt.


UPLOAD LICHTPORTALEN 3-3-3

De portalen in de energie van de 3-3-3 worden geopend op: 2 december, 3 december, 10 december, 12 december, 19 december, 21 december en 30 december 2021. Dit zijn de creatie portalen van de Goddelijke Intentie. Het kristallijne veld gaat steeds hoger rinkelen.

De energie gaat stijgen en klimt zo hoog op, dat er een grote upload ontstaat. Tijdens deze grote upload zal er een groot licht opengaan en neerdalen, een zeer hoge frequentie komt jullie kant uit. Dit kan vele heldere dromen geven. Onthoudt deze dromen en kijk of er een verbinding ontstaat in het jaar 2022, want er worden nu belangrijke signalen afgegeven. De 3-3-3 energie is tevens ook een 3x3 energie van het negende portaal, negen is de afronding van een bepaald proces. Volgend jaar start er een nieuwe kristallijne cirkel. De vernieuwing zet zich stevig door.

PIJNAPPELKLIER

Het licht gaat zodanig resoneren dat ook de pijnappelklier meegaat in deze golven van bewustzijn. Een grote verandering gaat plaatsvinden. Sommige die nog nooit een pijnappelactivatie hebben ondergaan, mogen dit nu gaan ervaren. Bij het openen van deze chakra in het hoofd gaan de telepathische impulsen actief worden. Wanneer dit bij jou al eerder heeft plaats gevonden, worden er nieuwe golven door deze chakra heen geleid. Een upload van Licht. Verschillende soorten explosies kunnen waargenomen worden in wakende toestand, neem op tijd rust en belast het hoofd niet. In de meeste gevallen vind het plaats tijdens de slaap, via de droom komt het tot je. Er kunnen daarna wat klachten van vermoeidheid ontstaan of wat klachten aan het hoofd, zoals een zwaar hoofd, duizelingen, dof gevoel, hoofdpijn en slecht zien. Neem dit serieus en zorg voor een goede ontspanning. Deze klachten mogen niet te lang duren.


VOLLE MAAN DECEMBER 2021

Tijdens de volle maan van 19 december zal de verankering van het kristallijne Licht plaats gaan vinden. De aarde kan na deze verankering veel meer licht opnemen en dit krachtiger uitstralen. Wat betekend dit? Dit betekend dat de verankering nu ook bij de mens gerealiseerd kan worden via het kristallijne raster. Het grid wordt nu compleet afgerond en wordt ingezet om de nieuwe tijd in te luiden in het fijnstoffelijke en grofstoffelijke bewustzijn. Het grofstoffelijke (fysieke) lichaam ondervind een aantal omzettingen, waardoor de geest en het lichaam van de mens afgestemd worden op elkaar. Zij gaan anders resoneren: 'Het kan even heel anders aanvoelen'. Daarnaast zoekt het haar balans in de verschillende lagen van bewustzijn. De verschuiving is nu duidelijk te merken.

ONDER WATER GEVOEL

Het gevoel van verandering kan vergeleken worden met onder water gedompeld worden. Suizende oren, verschillende fluittonen en rinkelende belletjes nemen toe en laten nu verschillende toonhoogte horen. Bij het gevoel van onder water zijn wordt jouw bewustzijn langzaam afgestemd op de nieuwe resonantie. Dit kan een aparte gewaarwording geven. Sommige van jullie kunnen zich moeilijk focussen of afstemmen, ook emoties komen voorbij dit is slechts tijdelijk. Geef je gewoon over, dan verschijnt er vanzelf een nieuwe manier van zijn.


VERANKERING

Een dof gevoel, of juist een zeer helder gevoel in het hoofd kunnen elkaar afwisselen. Dit komt omdat de verankering van de nieuwe frequentie haar ijkpunt moet vinden. De balans hersteld zich in de nieuwe toon. Het nieuwe kristallijne veld gaat door je heen vibreren. De klanken van het kristallijne veld kun je letterlijk gaan horen of zien. De fysieke zintuigen worden regelmatig overgenomen door de energetische zintuigen. Dit geeft een golvend gevoel en het hoofd kan aanvoelen alsof er water in stroomt. Niet alleen het hoofd wordt doorspoelt met nieuwe energie, de gehele aura ontvangt de update. Even wat onwel voelen, duizelingen of wat misselijkheid kunnen ontstaan door een disbalans. De Lichtwereld staat de mens bij en helpt om alles in balans te brengen, de meeste veranderingen gaan 's nachts plaatsvinden en daar merk je niet veel van. Lichtflitsen of andere vormen van licht kunnend daarbij waargenomen worden.


ZUIVERINGSPROCES

Er gaat een bijzonder zuiveringsproces ontstaan via de nieuwe waterenergie, de oude energie gaat plaats maken voor de nieuwe energie van Aquarius. Wanneer dit proces is afgerond, kan jouw bewustzijn en de pijnappelklier meer licht ontvangen, opnemen en weer uitstralen. Plasmavelden ontstaan en worden geactiveerd. Het hart kan zodanig hoog gaan vibreren, dat er een verlichting ontstaan. Het verlicht raken gaat nu in snelle golven, geef je lichaam daar de ruimte voor. Op het einde van dit jaar 2021 zullen vele een bijzondere ervaring meemaken, vaak via dromen, visioenen of uittredingen. Weet dat de Lichtwereld aan jullie zijde staat om de doorstap veilig te maken.


DROOMTIJD

Jouw dromen worden heel helder en veel duidelijker. De communicatie van het kristallijne veld verloopt anders dan je gewend bent, eerder via heldere waarnemingen. Een droom kan zo realistisch aanvoelen dat het onderscheid tussen echt en droom bijna niet waar te nemen is. Dit komt omdat het leven in een kristallijne wereld veel doorschijnender is. Alles wordt zichtbaar. Er zijn geen verborgen geheimen meer. Het vermogen om problemen te kunnen doorzien, geeft inzicht en begrip. De empathische gevoelens worden sterker en de communicatie verloopt steeds vaker via gedachten. De gedachten stroom via de Goddelijke liefde geeft transparantie. De manipulators begrijpen hier niets van en willen dit in kaders zetten, maar dit is niet mogelijk. Hun frustraties lopen op.


Bereid je voor op een Lichtexplosie aan het einde van het jaar 2021


Adonai Ashtar


Ik groet het Licht in je hart

Dit bericht mag in haar geheel gedeeld worden, onder vermelding van de bron:

© Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reservedתגובות


 ARCHIEF
bottom of page