top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

De volle maan van 28 januari 2021: Het Kristallijne 5d Bewustzijn

ASHTAR

12 Kristallijne Lagen van het Nieuwe 5D Bewustzijn

De aarde heeft een extra dimensie erbij gekregen en wel, de vijfde dimensie.

De kristallijne lagen van het nieuwe bewustzijn zijn neergedaald en vele verschillende frequenties zijn nu op aarde aanwezig. De hogere frequenties werken door in het bewustzijn van de mens. De zuivering van de volle maan van 28 januari versnellen de innerlijke processen. Vooral de processen van bevrijding worden geopend en vele herinneringen komen als heldere beelden bij je binnen en plots kun je nu zien, waarom dit alles zo verloopt. Op die manier kan het oude spel losgelaten worden. Het nieuwe kristallijne bewustzijn gaat dit jaar in werking en het verruimt de visie. Het brengt het vertrouwen in jezelf terug. Jouw passies en talenten zullen nu zichtbaar worden. De vraag is hoe geef je hier vorm aan?


OPBOUW VAN DE KRISTALLIJNE LAGEN

Een zeer vernieuwende energie stroomt jullie leven binnen. Dit is de laag van het kristallijn bewustzijn en deze bevat een zeer hoge frequentie. Deze kristallijne laag is in 2020 geactiveerd en zuivert dit jaar de 3e dimensie. Het fysieke en materiële veld: De gezondheid van de mens en de macht van het geld.


DERDE EN VIERDE DIMENSIE

Dicht op de aarde bevindt zich de frequentie van de 3d. Dit is de grofstoffelijke laag waar men de angsten en panieken ervaart. In deze laag kunnen de processen niet verder uitgewerkt worden, want er ontstaan blokkades van angst. Direct boven de derde fysieke dimensie bevindt zich een doorzichtige laag, dit is de 4e dimensie waar het grofstoffelijk en fijnstoffelijk in elkaar overlopen. Het onzichtbare kan snel zichtbaar worden, omdat nu alle lagen samen gaan werken. De onzichtbare realiteit van de 4e dimensie is nu sterk aanwezig. Vele mensen gaan deze laag waarnemen. Dat betekend dat er een nieuw bewustzijn actief wordt gemaakt. Met elke volle maan van dit jaar worden de lagen verder uitgezuiverd, zodat de helderheid toeneemt. De intuïtie wordt scherper en intenser.


VIJFDE DIMENSIE

Boven de 4e laag heeft zich in 2020 een 5e laag gemanifesteerd rondom de aarde. Deze kristallijne laag is nog pril, maar zal steviger worden na elke volle maan van 2021. Vanuit elke volle maan zal er een zuivering starten vanuit het kristallijne veld. De opschoning kan nu werkelijk van start gaan in alle lagen. De 5e kristallijne laag zorgt voor de 12 zuiveringen in 2021 en dringen diep door in de 3e en 4e dimensie. De vertroebeling welke zich bevind in de 3d, worden keer op keer uitgezuiverd. Vele op aarde zullen gebruik gaan maken van heldere waarnemingen.


ZUIVERINGEN 3D Voordat er een 5e dimensie aanwezig was op aarde, verliepen de zuiveringen in het grofstoffelijke veld trager en zwaarder. Dat gaat nu veranderen. De 3d laag wordt uitgezuiverd doordat het kristallijne veld zich actief gaat bewegen rondom de aarde. Daar in het grofstoffelijke veld van de 3d bevinden zich de oude aarde processen die uitgewerkt dienen te worden. Door de werking van het kristallijne veld gaat alles veel sneller en lichter. Een hogere frequentie gaat nu actief deelnemen aan de processen van de aarde. Dit zal diepgaand, liefdevol en empathisch verlopen.


BINNENAARDE

De binnenaarde wordt actiever, zij werken hard mee aan de verhoogde trilling van de aarde. De mensheid kan nu direct via de 5d bereikt worden: Van binnenuit en van bovenaf zal de mens dit mogen gaan ervaren. De mensheid gaat dit prachtige event aanschouwen. De trilling gaat omhoog en dit geeft een verlichte sensatie. Ga niet te snel in vibratie, want duizeligheid kan ontstaan en ook andere klachten horen hierbij, zowel fysiek als psychisch. Heb jij bepaalde klachten of zwakke plekken in je systeem, dan kunnen deze weer op gaan spelen. Geef jezelf rust en liefde, zodat je lichaam kan wennen aan deze transmutatie.


ATLA- RA

In de binnenaarde heeft zich opnieuw de ATLA-RA gevestigd. Deze Heilige Raad geeft advies en delen hun kennis met de mens, zodat de manifestatie van de nieuwe aarde een realiteit wordt. Rechtssystemen worden vernieuwd en aangepast aan de energie van het Aquarius Tijdperk.

ASCENTIE

De ascentie is nu een feit. De keuze is aan jou in welke frequentie jij je wilt begeven. Visualiseer de drie lagen en stap rustig en bewust verder omhoog, kijk wat het met je doet en pas jezelf aan. Veel slapen hoort daarbij, omdat er tijdens de slaap een aanpassing kan worden gemaakt tussen de grofstoffelijke en fijnstoffelijke realiteit. Het is hard werken voor het fysieke lichaam, maar ook voor de psyche. Het begrijpen van deze verandering heeft wat ruimte nodig en het verwerken kost tijd. Alles wordt opnieuw geordend. Het fysieke is traag en het kristallijne zeer snel.


Daarom is de tussenlaag van de 4e dimensie nodig om alles in balans te brengen. Zo kan jij tot rust komen. Acclimatiseer hier in deze tussenlaag, wanneer het andere nog te heftig is. Zodra je in een hogere frequentie stapt, dan start er een proces. Je kosmisch bewustzijn gaat open. Laat je systeem wennen aan de verschillende lagen, dit mag vanuit een liefdevolle omarming gebeuren. Het schommelen van de verschillende frequenties in je systeem, zal eind 2021 tot rust komen. De chaos op aarde ontstaat door de schommelingen van verschillende frequenties en visies. In verschillende lagen gaat er een oorlog ontstaan, maar uiteindelijk zal er stille rust intreden. De 5d zal stilte en rust in het hart brengen en de strijd tot kalmte roepen. Het zal een nieuwe concept manifesteren in de 5d wereld van liefde en eenheid.


12 volle manen van 2021

De twaalf stappen die gaan ontstaan, laten je trilling stijgen. Ga dus rustig mee in de beweging van maan tot maan, want dan verloopt het ascentie-proces soepel. Vooral als je in 2020 vele angsten hebt omgezet, kun je snel je trilling verhogen. Hoe meer je in de liefde bent gekomen, hoe meer je in de hogere trilling kan verblijven.


Lukt het niet of wordt je belemmert?

Dan kun je via een visualisatie of meditatie gaan kijken wat er nog opgeruimd mag worden. Neem een kijkje in de laag waar je naar toe wilt gaan, tast af en ervaar hoe dit aanvoelt. Wees eerlijk en voel je een belemmering? Stap dan terug en vraag om inzicht, zodat je deze kan oplossen. Een onzichtbare blokkade verhinderd jou om in de hogere frequentie te verblijven. Stap in de laag waar je de blokkades liggen en los deze op. Op deze manier helpt je mee om de uitzuivering in gang te zetten in het klein. In het groot zal de aarde meegaan in de verhoogde trilling, om zo de uitzuivering wereldwijd in gang te zetten.


Dit jaar wordt zeker een jaar van hard werken, schaduwdelen zijn aanwezig om de blokkades te tonen, loop er niet van weg. Via het kristallijne licht kunnen deze snel oplossen.


Ik groet het Licht in je hart


Adonai


Ashtar


20 Januari 2021


Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron:

©Arthura Hector www.ashtar-rose.com All Rights Reserved
Comments


 ARCHIEF
bottom of page