top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

De Oorlog Achter de Oorlog

ASHTAR

Het is een heftige tijd op vele vlakken, maar het licht zal ingrijpen. Het Licht grijpt steeds weer in op verschillende niveaus, omdat de mensenrechten in gevaar komen. Het universele liefdeslicht gaat op aarde steeds hoger vibreren en geeft steeds een andere toon weer. De octaven van herstel worden ingezet, om de misstanden op te ruimen.

Daarentegen proberen de manipulators hun strategie uit te rollen, en de BIG RESET is inmiddels in gang gezet. Althans dat proberen zij. Het is aan de mens om het gevoel te volgen van liefde en empathie. Wat er nu op het volgende punt staat van de Big Reset, is in alle lagen jullie energie aan te vallen. Of het nu energetisch, fysiek of psychologisch is. Zij willen jou in de lagere trilling houden van de 3D. De nieuwe wereldorde die zij vertegenwoordigen is een hele andere wereld dan wat de aarde als planeet wilt vrijgeven. Zij gaat over naar een etherische staat en jij mag met haar mee.


ETHERISCH LICHAAM

De aarde is een liefdevolle bron van vitaliteit. De mens mag naar een nieuwe vorm transmuteren. Het nieuwe etherisch lichaam kan ingezet worden voor vele mooie doeleinden. De bewustwording van het etherisch lichaam is een grote vooruitgang in de kennis van de nieuwe aarde. Het etherisch lichaam is altijd latent aanwezig geweest, maar de mens was verleerd hoe ermee om te gaan. Deze kennis werd gewist toen de aarde naar een lagere frequentie werd gebracht. Het is nu de tijd om deze informatie weer opnieuw te openen en te installeren in je systeem. Het etherisch lichaam is een totaal ander voertuig dan wat het fysieke lichaam vertegenwoordigt. Er zijn nieuwe mogelijkheden die je kan toepassen om te reizen, zodat het universum zich weer kan verbinden met jou als mens. De kennis van het universele leven kan op die manier weer 'gelezen' worden. De universele mens wordt dan geboren.


Hersengolven

De hersengolven veranderen door de hoge tonen en de hersenactiviteit wordt vernieuwd in de nieuwe frequenties, het brein gaat zich verbinden met het linkse en rechtse deel. Dit wordt in bepaalde frequenties tot eenheid gebracht. Bijvoorbeeld tijdens een trance, zodat de visie vanuit een eenheid wordt neergezet. Daar liggen de oplossingen.


OORLOG EN LAGERE TRILLING

De psychische oorlogsvoering neemt toe, de basisveiligheid zal vanuit vele hoeken negatief worden beïnvloed. Dit staat pal tegenover al het moois wat gaat verschijnen op de planeet aarde. Zij staat in verbinding met het planetair bewustzijn. De etherische gelaagdheid op aarde is zeer divers en krachtig. Deze levenskracht draagt een totaal andere manier van leven in zich mee en daar ligt een bijzondere kennis in besloten, het is aan de mens om het hart te volgen en deze codes te openen. Dit zijn de sleutels van het hart. Het hart is de Kosmische Poort naar de vele andere lagen van bewustzijn. Buitenaards contact zal op gaan staan in deze velden van liefde. Hun tonen gaan communiceren met de toon die jij uitstraalt.


De nieuwe liefdestrilling is van totaal andere aard dan de mentaliteit die de manipulators beheersen, zoals de BIG RESET introduceren. Sommige machthebbers worden benadert door ons, Sterrenlichtwezens en het Ashtar Command, zij gaan daardoor anders resoneren. Oordeel niet te snel, probeer steeds opnieuw te kijken naar alles om jullie heen, naar de veranderingen die plaatsvinden en voedt deze met een positieve lichtenergie. Daarom zijn er zoveel soorten lichtmensen geboren op aarde. Om deze nieuwe golf van hoge tonen te voeden met LICHT EN LIEFDE.


TOON EN KLANK

De oude groep die zich meer richt op geld en materie, geloven dat dit hun doel is. Zij zullen hun oude toon proberen te behouden. In alle lagen van frequenties gebeuren er steeds nieuwe dingen. De aarde produceert steeds meer tonen van vernieuwing, want Aquarius is krachtig aanwezig. Tot 2033 zal de nieuwe toon zich steeds vernieuwen, na 2033 gaat zij zich verbinden met de rest van het universum. Op dat moment wordt de aarde een onderdeel van het hogere universele veld. Dus ook de mens!


Dat levert een spannende tijd op, omdat er een tweeledigheid is.


Blijf rustig en realistisch, maar laat je niet meezuigen naar een lagere vibratie. Het is de kunst om steeds weer hoger mee te gaan vibreren en jouw nieuwe toon te ontwikkelen in de nieuwe laag van de aarde. Dat betekend ook dat er in de mens een nieuwe gedachte opengaat. Dit zijn de gedachten en dromen van de nieuwe aarde en het aardse paradijs.


Train jezelf keer op keer om in een hogere frequentie te verblijven, via meditatie, gebed, zang, dans en creativiteit. De stilte zal jou naar het juiste pad leiden via het hart. Laat je niet afleiden en neem indien nodig wat afstand van alles wat jou verstoord. Stem je steeds weer af op Aquarius en het Kristalveld wat nu op aarde aanwezig is. Deze velden helpen jou om zuivere gevoelens te ontwikkelen.


Wat de tegenpartij ook wilt bereiken, jij bent veel sterker. En die energie die jij in je hebt van licht, willen zij graag meenemen naar hun eigen platvorm van kunstmatige aanpassing. Ook zij kunnen veel energie gebruiken, vooral lichtenergie. Het kunstmatig concept bevindt zich al in de huidige planning van hun onderdrukking. Zij werken via jouw trauma's en het verleden, om toegang te krijgen tot jouw energielichaam. Zodat je weer in en slaafse houding terecht komt, maak je los van dit programma.


De vernieuwde aarde wil jou alleen maar omhelzen in het licht wat zij gaat ontvangen en dit is al aardig bezig. Vergis je niet, de lichtkracht is al vele malen hoger dan voor 2000. De bevrijding ligt in jouw handen.


De oorlog achter de oorlog is het beheersen van jouw energie. Een mensonwaardig bestaan draagt bij aan het lijden op aarde en dat verzwaard jouw geest. Je produceert dan angstige hersengolven. Laat dit zoveel mogelijk los en kijk de goede richting uit naar hoe jouw nieuwe leven eruit mag gaan zien, stuur deze beelden de wereld in.


Stem je dus af op de nieuwe aarde resonanties en stap verder. Jij bepaald zelf welke richting je uit gaat, laat de oude manipulaties achter je. Je stapt op die manier een totaal ander leven binnen en vele gaan volgen, doordat er veel onwaarheden bovenkomen. Zij gaan op zoek naar een andere vorm van leven en zij zullen nieuwe manieren vinden. De aarde gaat de kennis vrijgeven, maar stel je wel open voor haar en werk met haar samen. Jij maakt de verbinding en jij kiest met wie of wat. Wees dus heel bewust in wat je voelt en kiest, elke dag opnieuw... Kijk steeds met nieuwe ogen.


De sterrenwezens van het Licht staan klaar om jullie te helpen in deze overgang en wij hebben geen oordeel. Oordelen maakt je vibratie zwaarder, dus daar kiezen wij niet voor. Een eigen mening maakt jouw uniek. Een eigen wijsheid ontwikkelen creëert nieuwe mogelijkheden. Dat is de natuurlijke beweging in een wereld die snel verandert.


Jouw hart is een mooi instrument, sluit dit instrument aan op het innerlijke licht en leer hoe het werkt, want in jouw vlamt de liefde. Verbindt jezelf met de aardekern en de Goddelijke Bron, zodat alles één kan worden in jouw hart.


Adonai Ashtar,

Ik groet het Licht in je hart10 maart 2022Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron: © Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reserved.

Comentários


 ARCHIEF
bottom of page