top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

De natuur en jouw vitaliteit

Een natuurwandeling is helend voor de rusteloze geest. Gun jezelf deze ruimte en maak een gezonde wandeling. Hoe vaker je dit doet, hoe beter je lichaam en geest hierop gaan reageren. Het is dat extra vitamientje vitalitet wat je naast alle drukte nodig hebt.


De natuur bevat vele elementen en onderzoek welke het best bij je passen om tot rust

te komen. Bomen zijn een directe verbinding met alles in de natuur, maar wat denk je van stenen? Zeer grote stenen ("stone people" zoals de Natives deze noemen) die overal in de wereld verspreid zijn, in verschillende cirkels en landen. Alles is bezield, want hoe komen zij daar? Het is een mysterie. Kristallen zijn stenen die uit de aarde zelf komen, zij worden nu gebruikt in computers als zender en ontvanger: dit zijn hele kleine deeltjes kristal.


Kristallen vind men ook in het water en in de sneeuw. Zij bevatten een functie die nog niet begrepen wordt. Maar de natuur begrijpt deze wel, we kunnen zoveel leren van de natuur.

De wetenschap zal nog veel ontdekken en ook de kracht die in dit alles schuilt en waar de mens gebruik van kan maken.


Alles is immers energie. Energie wordt heel belangrijk in ons leven, en vooral andere vormen van energie. We gaan alles beter begrijpen, maar dan mogen we wel de aarde beter behandelen. Daar ligt een bijzondere energie die wij mensen nog niet goed begrijpen. Ons bewustzijn mag nog wat verder groeien, zodat respect voor alle levende wezens en vormen, op nummer 1 komen te staan. Respect naar elkaar toe is daar ook een onderdeel van.


LIEFDE VOOR DE NATUUR

Liefde voor de natuur is het begin van deze ontwikkeling, dus ontwikkel jezelf vanuit respect en maak contact met de natuur. Uiteindelijk zal er een gevoel opstaan diep in je hart. Met dit gevoel wil je de aarde beschermen, want zij beschermt jou. Ze geeft je vitaliteit.


©Arthura Hector


26 mei 2019Commentaires


 ARCHIEF
bottom of page