top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

De Kering: 11de Blauwe Kristallijne Maan

ASHTAR: Gedachten zijn Krachten

De kering van manipulatie is nu een feit, tijdens deze blauwe volle maan van 31 oktober 2020 zal de kruin geactiveerd worden in het kristallijne veld van de aarde. De kruin is de kroon van het menselijk lichaam en tevens de energetische kroon van het universele bewustzijn. Het universele portaal, de doorgang naar de Lichtwereld.


BLAUWE MAAN EN ELFDE KRISTAL ACTIVATIE

Wanneer deze elfde kristal activatie wordt bereikt, dan is de kering energetisch volbracht. De opbouw duurde even, maar nu gaat deze volledig open naar het licht van liefde. Dit is het kristallijne licht. Deze kering wordt nu neergezet en wordt zichtbaar in de fysieke laag in 2021. Wat nu heel belangrijk is om moed en vertrouwen te blijven behouden. De start van de kering is een beweging welke zich opbouwt naar een climax. Een climax van kristallicht. Het hoogtepunt van de werkelijke waarheid. Eenmaal deze richting uitgegaan, zal er geen weg terug meer zijn. Er zal veel discussie en tumult ontstaan. Probeer vooral helder en duidelijk naar jezelf te blijven. De chaos neemt toe, juist vanwege deze kering. Laat je niet in verwarring brengen. Bescherm jezelf via het kristallicht.


Een blauwe maan is een extra krachtige volle maan. Kosmisch gezien staat er nu veel te gebeuren, vele planeten resetten zichzelf. De uitlijning gaat langzaam opstaan en zal in december (winterzonnewende) tot een eenheid komen.


DE KROON

De kruin is de kroon en de kroon mag jij gaan dragen. Laat deze opengaan in het kristallijne veld, zodat jouw lichaam tot bloei kan komen. De lente van 2021 zal veel waarheid tevoorschijn toveren, vele magische ervaringen komen nu al naar je toe. De voorbereidingen gaan langzaam maar gestaag verder. Zonder aarzeling gaat dit veld open, de werkelijke afronding zal in december plaats vinden. Wanneer de dertiende activatie heeft plaats gevonden, komt er een gigantische energie vrij. Het Licht weet dat de aarde een vernieuwing doormaakt, de mens mag krachtig in dit alles gaan geloven. Daarom zijn deze berichten, om jullie voor te bereiden en te waarschuwen. Vele golven van vernieuwing hebben de aarde inmiddels bereikt. Alles wat er dit jaar is opengegaan zal voor altijd de basis vormen op aarde, wat er ook gebeurt. De mensheid kan uit dit kristallijne veld energie putten. Er ontstaan vele verschillende groeperingen, maar één enkele groep zal als laatste ontwaken. De dominantie van deze groep mag je naast je neerleggen, ook al kan het je leven beïnvloeden. Jij weet dat dit tijdelijk zal zijn, dus ga er wijs mee om.

DE AARDE-BLOEM

Jij bent de aarde-bloem welke opengaat in het kristallijne licht. Weet dit en ga door. Kies het pad wat daarbij hoort en volg je hart. Het zal wennen zijn om het hart te volgen, want vanuit het hoofd leven was een gewenning en een automatisme. Daar komen vaak vele telleurstellingen uit voort. De verwachtingen vanuit het hoofd geven een ander soort verloop weer, dan wanneer het hart zich opent. Daar liggen nog vele lessen in besloten, waar de mens haar verdieping in kan vinden. Het loslaten van een oud mechanisme is niet makkelijk, toch is dit nodig. De aarde- bloem kan het meest genieten als zij open staat met haar kroon in het zonlicht. De volledige overgave om vanuit het hart te leven wordt uniek op aarde. De overgave kan volledig geschieden als het hart vol vertrouwen is. Soms kost het wat tijd, volg het Licht aan het einde van de tunnel.


VLOEK VAN MANIPULATIE

Het vertrouwen kan verloren gaan, wanneer de aarde-bloem aangetast wordt door ziekte. Hoe lang of kort je dit pad van herstel volgt, maakt niet uit. Het gaat om de diepte van het proces, daar liggen de omzettingen. Welk pad er ook gelopen wordt, het doolhof van de chaos kan gekeerd worden. Elke route van vernieuwing brengt je naar het punt van ascentie. Zet door en kijk niet teveel om. Jouw proces van herstel kan elke vloek ontkoppelen. De cirkels van storing zorgen voor ziekte en ellende. Tijdens deze chaos zal er veel lijden ontstaan op vele vlakken, maar laat je hierdoor niet afleiden.


KRISTALVELD

De kracht van het kristalveld is vele malen krachtiger. De liefde die hierbij vrij komt is zo bijzonder zuiver. Zuiver jezelf door gedachten die helder en vrij zijn. Gebruik daarbij je voorstellingsvermogen van een prachtig paradijs. Stel je voor dat je daar bent en dat het je geneest en zuivert. De Aquarius energie draagt de waarheid en daar kun je mee werken. Zet dit veld om je heen neer en zo kan niets je meer deren. Dit is de bescherming vanuit de werkelijke waarheid. Leugens lossen op en er blijft niets meer over van hun manipulatie. Jij bent sterker dan al de leugens en chaos bij elkaar, omdat jij de zuivere Godsvonk in je draagt. Help andere waar je kan en wees empathisch.

KRACHT VAN GENEZING

De kracht die de aarde in zich draagt is onnoemelijk groot. Haar Goddelijke vonk is sterker dan ooit. Twijfel hier nooit aan. Wanneer je dit werkelijk gelooft, dan blijf je in goede gezondheid. Het samengaan met de aarde, de maan, de zon en de gehele kosmos brengt jouw lichaam in balans. Een balans die elke ziekte kan voorkomen en kan omzetten. Het komt voor dat een ziekte zich na uitputting laat zien, om dit te herstellen kost tijd en inzicht. Wanneer de geest het ware punt niet onder ogen kan of wil zien, wordt het herstel moeilijk. Het dragen van de ziekte wordt een zwaar proces. Dit is het pad van de gekwelde ziel, maar jullie zijn inmiddels in de kering van de aarde belandt. Alles is anders nu, zelfs vele ziektes worden nu snel genezen. Wonderen komen op je pad. De lichtkrachten komen massaal naar de aarde om jou te helpen. Genezing is overal aanwezig, vraag erom.


WONDEREN

In de oude tijd, was het lijden een moeilijk pad. Het leed droeg de mens bij zich, de ogen bleven gesloten. Met gesloten ogen doorgaan, het leek wel of zij dit leed koesterde? De vorm van genezing speelde wel een grote rol. Wonderen en (zelf)genezing daar moest hard voor gewerkt worden. Nu gaan er andere wetten gelden. Zie de waarheid onder ogen en kijk wat er gebeurt, hoe snel de schaduwkanten omhoog komen en verdwijnen. Dit wordt de nieuwe wereld van liefde.


WETENSCHAP

Veel mensen op aarde geloven pas in herstel, wanneer er wetenschappelijke feiten aan ten grondslag liggen en de specialist een medicijn voor kan schrijven. Wanneer er geen duidelijke diagnose kan worden gesteld zijn zij hulpeloos. Overgeleverd aan het oordeel van de medici, welke hun lot bepaald. Zij beseffen niet of amper, dat er op vele manieren een genezing tot stand kan komen. En dat zijzelf degene zijn die het startschot mogen geven. Zonder geloof in zelfgenezing, kan een mens de indruk krijgen dat zij totaal afhankelijk is van het noodlot. Weet dat bij ieder levend wezen een kern van zelfherstel aanwezig is, maar hoe zet je deze aan? Door te geloven dat je deze kracht bezit, daarnaast mag je ermee gaan communiceren: Vraag om een antwoord waarom dit gebeurt. Vraag om de goede route naar herstel. Zet de motor van zelfherstel weer aan, gebruik de sleutel en activeer. Neem het lot in eigen handen, jouw gedachten zijn nu gefocust op de balans in je leven. Gedachten zijn krachten. Een ziekte komt niet alleen, het zet alles in je leven op zijn kop. Wie durft dat aan?


Soms is de pijn van het leven zo heftig, dat deze alles overstijgt. Het zien van een oplossing is dan niet meer mogelijk, terwijl er vele mogelijkheden zijn. Blind voor de opening voor verandering. De ziel kan niet anders dan vertrekken uit dit leven. Maar er komen vele openingen na de kering.


PERSPECTIEF

Geef jezelf een perspectief door een punt in de toekomst te maken. Vele Lichtboodschappen doen dat, zij geven jou de focus om je te richten op een bepaald punt. Dat geeft hoop en verlichting. Op die manier kun je door zeer moeilijke tijden heen komen. De keuze is aan jou hoe je deze tijd doormaakt. In zwaarte, angst of vanuit een neutraliteit waarbij je jezelf goed neerzet, kijkend naar een positief punt. Blijf realistisch, maar beschouw het vanuit een verlichte kant. Het is heel goed om een andere positie in te nemen, bekijk jouw probleem eens even vanuit een hoger perspectief. Je verkleind alles om overzicht te krijgen. Het probleem in verhouding zien tot de rest van de wereld, lijkt nu ineens wel omkeerbaar. Zie je nu wat er werkelijk speelt?


Adonai


Laat het kristallicht in je stromen en stap verder op dit bijzondere pad van vernieuwing.


Ashtar


31 Oktober 2020Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron:

©Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reserved


Comments


 ARCHIEF
bottom of page