top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Corona: Krans van Licht

Het antwoord op het virus is licht!

Arthura: Hoe kan deze mooie naam gekoppeld worden aan een angstvirus?

Het opkomen van het coronavirus (SARS volgens Ashtar) werd vanaf de derde nieuwe maan actief (februari) en nam toe tot de derde volle maan van 9 maart en zal ook grotendeels ontkracht worden wanneer deze maan van maart afneemt. De ontgifter werd in de fysieke wereld neergezet d.v.m. een virus? Dit antwoord mag ik later pas gaan doorgeven, geduldig zijn is voor mij soms ook moeilijk, want..

Een golf van angst kwam over onze wereld.


COLLECTIEF BEWUSTZIJN

Terwijl ik wist dat het over zou waaien, merkte ik aan mijn gevoeligheid dat het iets met mij deed. Geheel onverwachts tijdens het boodschappen doen, ontstond het. Langzaam en onopgemerkt kwam er een vaag gevoel in mijn hoofd en ook mijn buik ging opspelen. Ik kwam ziek uit de supermarkt en daardoor besloot ik snel weer naar huis te gaan. Thuis kwam ik tot rust en ik vroeg mij af, wat is dit nu? Een misselijk en onwel gevoel kwam naar boven en het overmande mij. Een zwaarte om mijn schouders deze drukte mij naar beneden op de borst en ook alsof ik even buiten mijn lichaam zweefde. Mezelf even kwijt zijn..

Daar heb ik niet vaak last van, tenzij ik echt op reis ga. Maar dat is fijn en dit was vaag, onbekend..


Waar had ik dan last van en wat kon ik er aan doen? Het klopte inderdaad, want de groepsbijeenkomsten waren immers vanaf februari gestaakt, en ik werd in een *energetische quarantaine gezet. Zo werd mij verteld door Ashtar en nu begrijp ik het beter.


Ik begreep op een bepaald moment dat de collectieve angst zo wereldwijd aanwezig was, en dat elk mens daarmee verbonden is. Ik voelde dit zo duidelijk nu! Mijn gevoelige antennes zorgde ervoor dat ik deze aparte golf opving. Het was een mengelmoes van emoties vanuit verschillende werelddelen, maar ook nog iets anders.


Angst in China is iets anders dan in Italië of Nederland. De spanning van het collectieve bewustzijn heerst onder de bevolking en is echt heftig en waar. Ik voelde een vaag gevoel in mijn buikstreek, het ontgiften werd in werking gezet. Ik herkende dit gevoel niet, omdat ik nog nooit een wereldangst gevoeld had en viel ik bijna flauw. Zo heftig kwam het binnen. Ik ontving de signalen vanuit de hele wereld, maar ook de oplossingen. Toch was er meer.. iets wat ik niet kon en kan duiden. Ik loste op, op een bepaalde manier die ik niet oké vond.


Vanaf dat moment besefte ik, ik moet hier anders mee omgaan. Ik trok me terug voor mijn innerlijk antwoorden en kosmische gesprekken. Ook besliste ik niet meer naar de winkels te gaan, maar ook merkte ik: waar vele mensen aanwezig waren, gaf mij dat rare gevoel van onrust, van flauwvallen. Alsof ik ergens in weggezogen werd. Ik wilde even geen contact, mijn hele wezen kon dit niet aan. De spanning was te groot om te dragen of om om te zetten. Dit was iets buiten mij, wat ik goed moest gaan "afsluiten"?


Wat ik wel en niet kan doen...

Ik wilde niet meer in een massapubliek terecht komen, dat gaf een naar gevoel wat zich opbouwde hoe langer ik hierin verbleef. Daar waar vele angstgedachten aanwezig waren, zoals in de winkels.

Liever mezelf terugtrekken. De rust opzoeken in de natuur.. maar ik merkte hier ook onrust. Ik merkte dat de bomen en de natuur ook werden overspoeld door spanning, zij vangen dit ook op!


Heilige plekken daarentegen kunnen dit omvormen, juist voor ons mensen in het fysieke vlak. Er vielen voor mij puzzelstukjes in elkaar. De aarde probeert ons te bereiken en met ons te communiceren, om ons gezond te houden. Maar wat als wij niet meer kunnen reageren?


DE ZON


En toen scheen de zon in mijn ogen, nadat ik onwel was thuisgekomen en op de bank was neergevallen. Ik voelde dat dit licht mij hielp. Ik werd ontspannen en liet de warmte toe. Ik besloot buiten in de zon te gaan zitten en zo communiceerde ik met de zon. De zon en de krans van licht waarnaar dit virus is vernoemd.. daar ligt ook het antwoord voor genezing en herstel!


IN HET LICHT VAN DE ZON

"Laat de zon in je binnenkomen, zacht en fel. In de zon zijn geeft een fijn gevoel van warmte, als een omhelzing van een ouder aan een kind. Zo veilig en troostend kan het zijn. Zo simpel kan het wezen. Want via de hitte, het opbranden, kan het virus zichzelf verminderen. Het oplossen van het virus: daar waar een tekort is aan LICHT, komt het virus tot uiting. Daar waar ook de energie van het virus teveel is binnengekomen en alles eromheen, ontstaat er een duistere vlek. Het collectief bewustzijn waar we allemaal mee verbonden zijn wordt overbelast. Het virus krijgt een dreun in ons collectief of krijgt ons collectief een dreun door het virus?"


BESCHERMER


De zon is de "defencer" van de angst en van het kunstmatige concept, het virus. Dus wanneer het duister zich opent, zoek dan de zon op. Fysiek is hij het medicijn voor dit moment. Geniet, maar laat je huid niet verbranden. Bescherm je ogen voor een te grote upload van licht. Wanneer er teveel licht in de ogen schijnt: "door ze gewoon te sluiten, zijn ze goed beschermt, dit zijn jouw natuurlijke zonneklepjes".

De maan en zon werken samen aan een helende oplossing voor jou.

MOEDER AARDE..

Schreeuwt naar jou en hoopt dat wij allen op aarde nu gaan beseffen wat er op het spel staat. Denk niet dat er niks aan de hand is!


Ga naar je gevoel en laat de buitenwereld maar doen. Kies je eigen pad van herstel en genezing, want deze maan geeft je de gelegenheid om diep te kijken in je innerlijke kristalziel. Tegelijkertijd zal de buitenste laag, het collectief bewustzijn, jouw gaan raken. Leer er goed mee om gaan, want dit zal niet de enigste vorm van onbalans zijn die op gaat staan. Zie het als een training voor de dag van morgen.


Wij als mens mogen gaan leren, met kleine, toch pittige stapjes, hoe het is om in de overgangsfase van een nieuwe wereld binnen te gaan.


NIEUWE VIBRATIES?


Ik vroeg vanmorgen aan Ashtar: " wanneer mag ik het volgende kosmische bericht delen, want je hebt mij zoveel laten zien? " Maar hij wees mij op de datum van eind maart. Hij vroeg mij nog even te wachten en geduld te hebben, zodat deze kennis op een juiste manier doorgegeven kan worden.


Toch wilde ik dit stukje met mijn eigen ervaringen alvast aan jullie doorgeven en zo eigenwijs als ik ben.. bij deze.


Ik groet het (zon)Licht in je hart


Arthura Hector


16 maart 2020


Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron: Arthura Hector www.ashtar-rose.com

© All rights reserved / Ashtar Command Nederland


*energetische quarantaine wordt in het volgende bericht uitgelegd

Comments


 ARCHIEF
bottom of page