top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Ashtar: Corona virus neemt af tijdens piek, SARS 3 staat op


Ik wil jullie graag iets uitleggen over het verloop van het virus. Het zogenaamde corona virus is een SARS virus en heeft zichzelf opnieuw gemuteerd. SARS 1 en 2 zijn in het verleden ontstaan en deze vormen raakte vooral de bio-industrie. Dit zogenaamde corona virus muteert echter naar een SARS 3, waarin nu ook de mens geïnfecteerd kan raken. Wees niet bang, wij mogen ingrijpen van de Goddelijke Bron en hebben dat inmiddels ook gedaan.


DE AANLOOP VAN HET VIRUS

De werkelijke uitbraak werd pas laat herkent, de wetenschappers wilde dit alles in stilte laten verlopen, zoals alle virussen onder een dekmantel worden gadegeslagen. Om geen paniek te veroorzaken, maar vooral om hun experimenten te beschermen. Helaas werd dit virus een laatbloeier die werkelijk alles omgooide en elke begrenzing overschreed.


De controle die de machthebbers en hun wetenschappers normaal gesproken kunnen houden, bleek nu niet te werken. Dit gaf paniek in de politieke achterban en nu moesten zij wel het verloop van het virus openbaar maken. Dat was op zich al een frappante wending. Het virus bleek zich niet aan het politiek boekje te houden en verscheen als een eigenwijs deeltje, muterend in alle richtingen.


Op het moment dat het virus zich in all richtingen verspreidde, zowel nationaal als internationaal, werd er een nieuw concept bedacht. Het opengooien en het herkennen van een pandemie kon niet achterblijven.


AFNAME VIRUS

Op het moment dat de piek wordt bereikt, en dat is binnenkort, zal het aantal besmettingen zichtbaar worden en even een dieptepunt bereiken. Dat zal slechts van korte duur zijn, omdat meteen daarna een soort verzwakking van het virus ontstaan. Het virus zal massaal gaan afnemen. Zo snel het alles heeft overspoeld, zo snel zat dit alles weer afnemen.

De afzwakking van het virus start langzaam en bijna onopgemerkt, omdat de focus gericht is op angst: daarin vooral de besmette personen en overledenen worden benoemd. Inmiddels hebben de Lichtkrachten ingegrepen en is het aan het gebeuren, maar omdat de twijfel zo groot is worden deze gegevens nog even in stilte gadegeslagen. Ze kunnen het niet geloven, maar daar spelen wij een onverwachte rol in. Dat zal zeker niet benoemd worden, hun ego's zijn te groot, maar ook de geheimhouding over andere buitenaardse beschavingen willen zij onder controle houden. Het ongeloof wat zal opstaan en de waarheid rondom dit alles zal menig mens versteld doen staan.


LEUGENS ONTKRACHT

Eerst zullen er meer leugens gaan komen, die uiteindelijk allemaal ontkracht gaan worden:

"Wetenschappers 'bepalen resoluut' dat SARS-CoV-2 niet is ontwikkeld"

De COVID-19-uitbraak veroorzaakt door de verspreiding van het virus SARS-CoV-2 is een product van natuurlijke evolutie, concluderen wetenschappers in een correspondentiestuk gepubliceerd in Nature Medicine.


COMPLOT THEORIE

Deze complot theorie zal zichtbaar worden, want nog meer feiten komen boven water en dit en meer zal openbaar gemaakt worden. De experimenten en leugens zijn uit de hand gelopen, zoveel meer zal er op allerlei manieren tevoorschijn gaan komen, er kan niet nog meer bij. Het van oorsprong buitenaardse deeltje in dit virus zal zich gaan uitkristalliseren. Zij hebben nu echt hulp nodig van ons, de Lichtdimensies. Daar waar zij dit deeltje hebben "geleend en misbruikt". Dit oorspronkelijke buitenaards virus zal haar/zijn afkomst gaan bewijzen.


GROTE SCHOONMAAK

Door schoon schip te maken op vele vlakken, wordt het ook een bijzondere tijd.

Blijf goed voor jezelf zorgen en volg je gevoel. Deze oefening of test, bekijk het zoals je wilt, hebben jullie allemaal ondergaan en daar speelde angst de hoofdrol in. Hou er rekening mee dat dit nogmaals herhaald kan worden. Zij worden zich bewust dat er andere krachten meespelen en dat proberen ze te ontkennen en te ontkrachten. Ze voelen dat hun macht niet alle controle meer heeft. Er gaat nog veel opstaan en chaos is het maatje van deze agenda.


Afleiding en omleiding. Ga het doorzien en blijf alert.


Ontwikkel je intuïtieve talenten en leef bewust. Het leven van de mens gaat veranderen op aarde. Dit is de "grote verandering" welke ik lang geleden al benoemd heb.


Ook het sneeuwbaleffect is aardig tot haar einde gekomen, wat daarna komt wordt de geboorte van het kosmisch bewustzijn op aarde genoemd. Dit is zeer nabij en mede ontstaan door de Corona disclosure.


Blijf vertrouwen en hoop in de toekomst hebben. Geloof in de Goddelijke kracht die door jullie heen stroomt.


Ik groet het Licht in je hart


Adonai, Ashtar


29-03-2020Deze boodschap mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding en verwijzing naar de bron: ©Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reserved (overgang ACN)Comments


 ARCHIEF
bottom of page