top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Adama: Wakker Worden vanuit een Vernieuwde Kristalkern

ADAMA: WIE WORDEN ER WAKKER?

Adonai hier is Adama met de uitleg over de vernieuwde vorm van "wakker-worden". De nieuwe Kristalvelden zullen jouw innerlijke kennis gaan activeren, waardoor er nieuwe kristalinformatie gaat vrijkomen. Deze komen binnen via de gedachtewereld van het collectief bewustzijn. Het wakker worden in 2020 gaat er heel anders uit zien.


De beleving van de pijn kan vanuit een nieuwe kennis anders ervaren worden. Deze vernieuwde vorm van het wakker worden zal een proces openen in een diepe kristalkern, waarmee de familiepijnen verbonden zijn. Nu anders dan ooit heft dit proces jullie machteloosheid op. Om uit het concept van een oude machteloosheid te stappen, mogen vele onder jullie dit vernieuwde proces aangaan. Samen met de aarde en binnenaarde verschijnt er een vernieuwde gewaarwording. Vele hebben een opvoeding ondergaan vanuit onbegrip en strijd. Zij stonden machteloos. Dit gevoel hoeft niet meer, want het loskomen van oude patronen worden opgelost vanuit die kristalkern. De mens wordt vrij gemaakt.


Ieder heeft op zijn of haar manier grote stappen vooruit geboekt en vele oude patronen zijn doorbroken. Wat is er nu nog nodig om verder wakker te worden?

Het heeft te maken met het vernieuwde kristalveld van de aarde. Het kristalveld is zich aan het activeren in verschillende lagen. Deze lagen worden in de 13 volle manen van dit jaar 2020 geactiveerd. De activatie van dit veld raakt de mens diep in de familiebanden. Dit jaar zal er tijdens elke volle maan een activatie plaatsvinden, dit geeft een kristalversnelling en daardoor meer inzicht in het hartenbrein.


Volledig vanuit het hart leven gaat in stappen en ja, ook nu is er weer een verdieping die langs gaat komen. Het heeft direct te maken met de pijn van het wakker worden in de nieuwe aarde. De visie wat de aarde nodig heeft staat op. Diep vanbinnen wordt dit gevoeld en dit heeft zijn weerslag op de familielijnen. De aarde roept om de liefde te herstellen en het gemis aan liefde wordt duidelijk. Elkaar accepteren, hoeft niet te zeggen dat je de andere visie moet aannemen. Blijf bij je jezelf zonder koppig te zijn. Karma is een oude tijdlijn die opgeheven dient te worden. Deze is niet langer meer van toepassing in de nieuwe wereld, omdat manifestatiekracht opstaat.


KRISTALLIJN ZAAD VAN VERNIEUWING

In jou ligt, diep verborgen en volledig beschermd, het zaadje van de nieuwe tijd. De bevruchting van het nieuwe sterrenzaad breekt nu aan, al eerder was je ermee bezig om dit naar boven te halen en de overbezorgdheid is groot. Toch dien je deze beschermlaag op te heffen en dit alles aan te sluiten op het vernieuwde kristalveld van de nieuwe aarde. Je mag deze barrière opheffen.


HET IS TIJD

De voorbereidingen zijn voorbij en een nieuwe wereld gaat opstaan, deels zichtbaar in de fysieke laag en veel meer bewust in de etherische laag. De etherische laag wordt zichtbaar voor degene die dit durven te omarmen. Angst houdt veel tegen en sluit de poorten in jouw systeem. Jij bent zelf de sleuteldrager, niemand anders kan dit voor je doen. Tenzij je niet meer weet waar die sleutel is gebleven? Ga dan op zoek naar hulp en op die manier geef je toestemming om deze sleutel naar boven te halen. Vraag altijd bescherming vanuit de grote Goddelijke Bron, omdat deze niet bevooroordeeld is. Deze zal nooit vanuit eigen gewin het kristallijne pad ondersteunen. Deze Goddelijke eenheidsenergie zal je leiden naar diegene die bij je past.


VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Het verzamelen van informatie buiten jezelf was tot nu toe een goede zaak, dit om je wakker te maken en je medemens mee te nemen in deze voorbereiding. Vele werden wakker en er kwam vreugde in jullie hart, maar bij sommige ook strijd. Het geloof in een nieuwe wereld nam toe en dit was nodig om het punt te bereiken van waar we nu staan, met elkaar. Ook wij van de binnenaarde en onze sterrenbroeders en zusters hebben verlangd naar dit moment. Wij keken er naar uit om het etherisch veld te zien ontvouwen voor jullie ogen en de glans in jullie ogen te mogen aanschouwen.


DE VERWONDERING

Volledige overgave is wat er nodig is, volledige overgave in vertrouwen. Vertrouwen dat er een nieuwe wereld vol liefde zal zijn en niet vanuit angst en verdoemenis. De oude wereld die meer grofstoffelijk zal blijven bestaan om degene ook wakker te maken die wat meer tijd nodig hebben. Uiteindelijk zal deze verdwijnen voor de fysieke ogen, althans dat is de bedoeling van de nieuwe verandering. Er spelen meerdere levensvormen mee in dit alles.


De planeet aarde verandert vlak voor jullie fysieke ogen, dat zal angst geven in een bepaalde laag. In hoeverre laat jij deze angst binnenkomen of spiegelt het een angst van binnenuit? Wanneer het etherisch veld sterker wordt in haar kristalveld, dan komt er heel veel liefde vrij, dwars door alle lagen heen. Stel je daar voor open. Deze wereld van Aquarius komt zo dicht bij jou langs, dat het je gaat omarmen. Het duale gevoel van tegenstrijdigheid mag je nu gaan onderscheiden. Zet deze twee niet tegen-over-elkaar, maar verbind deze in je hart. Hoe vreemd dit ook klinkt, dit is de enige oplossing om de strijd op te lossen.

HARTENBREIN

Deze kennis om te verbinden ligt in het hartenbrein. Daarom was en is het van belang het hart te openen in alle lagen. De familielagen en de pijn die daar verborgen liggen, raken je het diepst. Deze openen is niet altijd makkelijk. Het verbinden van deze lijnen in het kristalbewustzijn kost veel tijd en energie vanuit de fysieke laag. Neem deze ruimte en geef het de tijd. Omzetten gaat niet altijd vanuit een pad zonder hobbels. Integendeel, dit jaar zal een andere ervaring gaan geven. In dit deel opstaan zal de gevoelens openen. Blijf daarbij de emoties die vrijkomen omarmen. Heb je medemens en jezelf lief ondanks de schaduwen die langs komen.


Sommige schaduwen komen vanuit hen die je willen wegleiden van het Kristal-pad. Sommige komen uit jezelf en deze zijn het moeilijkst om te accepteren. Om dát deel van jezelf onder ogen te komen, valt niet mee. Een deel van jezelf wat een schaduw draagt van agressie, haat, boosheid, jaloezie en wat nog meer, omarmen? Is dit het echte mens-zijn? Wil je wel een mens zijn van tegengestelde delen? De waarheid is: Je bent hier nu eenmaal. Dit opheffen zou betekenen dat je een deel van jezelf afwijst en ook de fysieke aarde. Daarom is er zoveel strijd en onmacht in deze laag van materie, de ontkenning is groot. Kijk ernaar en accepteer dit deel, probeer ermee te leven vanuit een training. Hier begint het pad van zelfkennis, daar ligt een diepe waarheid. Doe het vooral rustig aan. Wees niet te streng naar jezelf of andere.. Jullie mogen deze energie samen omarmen.


JOUW INNERLIJKE QUEST

Het verbinden vanuit het etherische veld wordt een heel ander concept, welke invloed heeft op het fysieke. Het verlichte pad is niet denken dat je verlicht bent, maar dit werkelijk voelen en ervaren in alle delen van het mens-zijn. Niet alleen in het leuke deel mag het licht stromen. Je hebt ook een keerzijde en kan je die verdragen? De training is om alle delen te omarmen en te accepteren, maar de kennis om dit te activeren en te begrijpen ligt in dit kristallijne zaadje van de nieuwe aarde verborgen. Het is een soort innerlijke Quest, een zoektocht naar de waarheid binnenin jezelf.


Dat betekend dat je de waarheid van andere eerst mag gaan respecteren, zodat de buitenwereld de spiegel is waarin je mag gaan kijken naar jezelf. Zolang er oordelen zijn naar andere, kan je niet volledig bij dit zaadje van vernieuwing, dan wordt het ego gevoed. Hoe minder dat het ego meespreekt, hoe dieper je bij de kennis van de nieuwe aarde kan komen. Maar soms ben je niet bewust van het ego, wat is dat eigenlijk? Het hoort er wel bij, praat met het ego. Zeg dat het zich mag gaan verkleinen, zodat er een kristalgedachte kan opstaan. Je kunt het ego ook zachtjes in slaap sussen. Vooral wanneer het je weer beschermde tegen deze wereld vol met grote ego's. Laat het maar zoveel mogelijk gaan slapen, zodat het andere kristalbewustzijn wakker wordt.

Mocht je weer in een angst komen, dan kan het ego weer wakker worden. Op die manier stoot je het niet af, maar leer ermee omgaan. Uiteindelijk is het niet meer nodig.


KERNKRISTAL EN KRISTALAARDE

In de binnenaarde is er reeds een kristalveld, een kristalwereld en vanuit de kernkristal van de aarde gaat deze kristalenergie open. Het netwerk is neergezet en wordt nu in delen geactiveerd. Er zijn 13 volle manen in dit jaar van 2020, dus het 13de kernpunt wordt bereikt. Dat betekend dat er in de 12de laag de eenheidsenergie (christusbewustzijn) stroomt en wanneer deze als eerste in beweging komt, de regenboogslang activeert. Dan wordt het signaal gegeven aan het planetair collectief. De kosmos komt in beweging en verbindt de aarde met de universele 12de laag, de eenheidsdimensie. Op die manier gaat er etherische kristallijne aarde tevoorschijn komen in het fysieke veld.


Hoe de fysieke aarde er uit gaat zien en of deze meegaat, hangt af van de mens op aarde. Het hangt af van alle mensen op aarde. Werk hard aan je eigen deel van innerlijke kennis, ontmoet jezelf hierin, want dit deel heb je nodig. Dit is jouw gebruiksaanwijzing om verder te komen in zowel het fysieke als etherische deel van de aarde. Deze gaan samen en verwijzen naar een spiegel, de spiegel van het hart.


Ik, Adama groet jou vanuit de kristalwereld en de binnenaarde, waarin we elkaar vaak gaan ontmoeten en jij weet diep vanbinnen: " We zijn al verbonden".


Ik groet de kristalkern in je hart


Laat de kennis opengaan in vrijheid en liefde.


Adonai


23-01-2020


Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron:

©Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reserved.


Comments


 ARCHIEF
bottom of page