top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Activatie Lichtzuilen: Mannelijk Hart Verlicht


ASHTAR: HET HART GAAT OPEN IN EEN HOGERE FREQUENTIE

In de komende lenteperiode zijn er speciale dagen waarin het licht zeer helder is. Dit zijn de dagen waarin het mannelijke hart door een hoog licht wordt geraakt. Het vrouwelijk mysterie wordt onthult, vele geliefden komen elkaar (opnieuw) tegen.

De zuilen van Licht ontstaan daar waar de energie zuiver is. Deze lichtpilaren staan centraal opgesteld en zij versterken de frequentie, waarbij de verankering verstevigt en het mannelijk hart gereset wordt.


ACTIVATIES

De lichtpilaren ontvangen energie vanuit de kristallijne kern van de aarde en de kosmische energie van de zon. Deze beide energieën komen samen in de zuilen van licht. Deze verticale lichtlijnen resoneren hoog en verspreiden kristallijne lichtfotonen.

CORONA: KRANS VAN LICHT

De zonsverduistering in Australië en Indonesië op 20 april 2023, staat symbool voor een donkere punt die nu tevoorschijn komt. Deze mag geheeld worden, zodat de hogere trilling het hart kan bereiken. Een Corona is een prachtige lichtkrans om de zon en deze ontstaat tijdens de verduistering, dit licht geeft aan dat er een speciale bescherming aanwezig is.


Hoe groot de schaduw ook is, het licht blijft aanwezig en vind een eigen weg. Accepteer de kosmische bescherming vanuit het goddelijke licht en plaats je gedachten positief of negatief in het licht van de zon, zodat alle gedachten in het collectief verlicht raken.


DE KROON

De kruin is als een bloem die zich kan openen en afsluiten voor de hemelse signalen. Zorg dat je goed bent afgestemd, zodat er steeds een mooie upload bij je binnen kan komen. Het hemelse signaal kun je zuiver ontvangen wanneer het hart resoneert met de kosmos.


De bloembladen van de kruin kunnen 'out of tune' zijn geraakt en mogen opnieuw gerest worden door middel van klankhealing. Een trauma of 'teveel in het hoofd zijn' kunnen de bladeren gesloten houden als een knop.


Een reset kan de 'oude bladeren' vervangen voor een mooie nieuwe energie. Niet alleen de kruin wordt gereset, maar heel jouw systeem. Alles is met elkaar verbonden en doordat de kruin in een hogere trilling wordt gebracht, mogen de andere chakra's zoals die van het hart ook hoger gaan resoneren. Het is een samenspel van lichtfotonen.


Mannelijk Hart

Het mannelijk hart wordt in een heldere energie gedrenkt en in dit bijzonder proces wordt er een licht geworpen op het schaduwpunt, waarbij de giftige stoffen het lichaam mogen verlaten. Verloopt dit niet goed, dan kunnen er problemen aan het hart of in andere organen ontstaan.


Wees alert wanneer er hartklachten optreden en neem de nodige maatregelingen. Luister goed naar de innerlijke stem en let op de signalen. Neem desnoods een tijdje verlof, want het mannelijke oude deel gaat 'afsterven', er komt een nieuwe laag tevoorschijn. In deze nieuwe laag ontwikkeld zich een diepere mystieke visie, waarbij het medeleven en de zorg voor de ander tot uiting gaat komen. Ook het contact met andere dimensies gaat verder open.


De Nieuwe Aquarius Man

De transmutaties kosten tijd en niet alles kan in één keer verwezenlijkt worden. Het zijn golven van bewustwording die door de Zuilen van Licht geopend worden.


Er komt veel beweging in het collectieve mannelijke bewustzijn en de kosmische golven werken stevig door in de vrouwelijke en mannelijke energie. Het één kan immers niet zonder het ander tot ontwikkeling komen.


De Nieuwe Aquarius Vrouw

Vorig jaar stond de vrouwelijke energie in het licht van de Heilige Moeder Maria, vele zijn toen wakker geworden in een vernieuwde laag. Sommige van hen zijn aangeraakt, maar nog niet geactiveerd en dit gaat nu versneld gebeuren. Zij worden geactiveerd om de mannelijke energie van het hart te ondersteunen en om de uitwisseling van mystieke kennis te volbrengen.


Het mystieke vrouwelijke deel wordt geopend in het mannelijk deel, dit zijn diepgaande processen en het verdriet komt boven. Zij wenen en zien nu in, hoe de mannelijke energie versnippert en afgeleid is geraakt door materiele lagere zaken. De beperkingen die in het mannelijk systeem zijn opgelegd belemmerde hen om tot bloei te kunnen komen in het mystieke vrouwelijke deel.


DE NATUUR VAN DE MENS

De originele natuurlijke codes vormen een hele mooie en subtiele energie. In de huidige tijd wordt het gevoel en de liefde vaak als een oppervlakkig en ingewikkeld onderwerp afgedaan. Juist nu de nieuwe tijd geboren wordt, mag men gaan opstaan voor het ware gevoel. Seksualiteit is een heilige helende energie, maar is verworpen naar een lagere staat waarin de ontkenning van deze kracht groot is. Bij de man kan dit een angst zijn voor de vrouwelijke mystieke kennis.


HET ECHTE GEVOEL

Sommige gevoelige geesten raken in de war, de vrouwelijke kant wordt onderdrukt en de frustratie wordt met een explosie gelanceerd in de wereld van materie. In hun hart missen zij de spirituele vrouwelijke verbinding. Het Aquarius kind kan dit niet integreren en loopt vast. Het is een energie waar veel verdriet en vooral frustratie in besloten ligt. Laat dit alles niet verder escaleren tot iets wat ziekmakend is voor de komende generaties.


STERRENKIND

Het hooggevoelige sterrenkind mag in vrijheid opgroeien. Het gevoel van de magische beleving mogen zij ontwikkelen op een natuurlijke en creatieve manier zonder manipulatie van buitenaf. In een veilige omgeving en niet in een openbare omgeving waar 'onnatuurlijke' prikkels kunnen ontstaan. Zij die toch al niet begrepen worden, kunnen in dit alles zichzelf helemaal verliezen. Het hoogbegaafde kind heeft een natuurlijke kijk waarin een eigen universele wijsheid leeft. Deze wijsheid wordt vaak belemmerd om tot uiting te komen. Zij worden daar nog steeds niet in gezien.


Laat het niet Ontsporen

Er gaat veel gelaagdheid ontstaan in de trilling, want de huidige frequentie gaat nog verder omhoog. Er kan vanuit respect voor het mannelijk en vrouwelijke deel, veel onderzocht worden op een creatieve en spirituele manier. Het is de goede intentie die geldt.


Vele verleidingen staan op en deze staan ver af van een natuurlijk en gezond gedrag, daar waar geen respect is voor de spirituele vrouwelijke en mannelijke balans, ontstaat agressie.


ESCALATIE TECHNIEK

Iedereen van klein tot groot wordt in de war gebracht door de escalatie techniek die op subtiele wijze in reclames voorbijkomen. Ze worden onbewust opgelegd via de media, zodat het natuurlijke gevoel in het hart geblokkeerd wordt.


Wanneer je de verbinding met jezelf kwijt raakt ontstaat er veel verwarring en frustratie in het hart. Het hoofd neemt het over om te voldoen aan deze onnatuurlijke levenswijze. De heilige verbinding met jouw unieke gaves worden verstoord.


WAAR GAAT HET WERKELIJK OM?


De innerlijke beleving is voor elk mens een unieke ervaring die voorzichtig uitgepakt mag worden. Zonder goddelijke intenties kan dit de verkeerde kant uit gaan, waarbij fanatisme de wereld van de subtiele gevoelens gaat overnemen via opdringerige aandacht.


PLANETEN

In de Lichtwereld zijn er vele planeten en sterrenstelsels waarin het vrouwelijke en mannelijke op verschillende manieren worden geuit, maar altijd met respect voor de ander en volgens de universele wet van één.


HEMELEN VAN LICHT

Buiten de lagere derde dimensie zijn er vele hemelen van licht. Alles buiten jullie bestaat uit een liefdevol licht. De donkere angstige gedachten komen alleen voor in de lagere dimensies van de maatschappij waarin de mens leeft. Dit is slechts een zeer klein puntje in het grote goddelijke geheel. Mooie goddelijke creaties zijn overvloedig aanwezig, de matrix van illusie lijkt groot, maar in werkelijkheid is deze zeer klein.


MAAK ZE NIET GROTER DAN ZE ZIJN, GEEF ZE NIET ALLE AANDACHT


De lagere vormen kunnen alleen tot leven komen in de gedachten van de mens. Kies elke dag opnieuw voor het nieuwe pad van het liefdevolle hart, alles verandert continue. Vanuit de Zuilen van Licht wordt er elk moment een nieuwe frequentie neergezet. Vernieuw je gedachten in de vorm van bloemen. Bloemen bevatten een heilige geometrie en dit werkt helend.


VLIEG OMHOOG ZOALS DE WITTE DUIF...

En landt samen in een liefdevolle frequentie die bij je past. Neem daarin mee, je eigen gevoelens van goddelijke onvoorwaardelijke liefde en creativiteit. Laat de Kundalini natuurlijk stromen, want deze houdt jouw lichaam en geest gezond.


Wanneer je de ander kwetst en de beschermende laag bij kinderen doorbreekt ben je schuldig aan manipulatie. Kinderen hebben bescherming nodig vanuit hun ouders, zij kunnen zich nog niet beschermen zoals volwassenen, dit komt omdat zij in de verwondering leven. Het kan hun imaginale geest verwarren en de kindergeest aantasten. Sprookjes zijn voor hen een werkelijke wereld en de vervorming van deze archetypes zorgt voor schade aan de natuurlijke droomdimensie. De droomchakra wordt gesloten door angsten.


Het Hogere Licht zal hen Leiden en Beschermen


SCHOONHEID EN WARMTE

Degene die dit alles respectvol willen onderzoeken zullen ondersteund worden door het universele licht. Het nieuwe Aquarius pad zal mooi verlopen met veel diepgang en verwondering. De lichtdimensies gaan open en de nieuwe aarde komt in hun hart tevoorschijn. Zij zullen zich verbonden voelen met alles, waarbij bijzondere contacten en ware vriendschappen ontstaan. Een warme gloed in de vorm van een zuivere energie zal plaats vinden tussen hen die zichzelf hebben geheeld.


Innerlijke Kernexplosies

Innerlijke kernexplosies zijn explosies die vanuit het hart worden verzonden, wanneer twee mensen elkaar liefdevol ontmoeten komt hun energie samen en explodeert eerst in het hart en daarna stroomt het zuivere licht door naar de pijnappelklier en explodeert, fuseert. Waardoor de kruin zich in het volle licht opent.


Wees bewust van de vele veranderingen die in de lagere en hogere resonanties gaan ontstaan, verlaat (tijdelijk) datgene wat niet meer goed aansluit. De kosmische golven komen naar de aarde in vele vormen van zuiver licht, waarbij de Zuilen van Licht een hoge energie gaan verspreiden waarbij de balans wordt hersteld in alles.


JIJ BENT HET LICHT, GEEF HET DOOR.
Arthura Hector16 april 2023Dit bericht mag gedeeld worden vanuit respect en zoals het hier is neergezet en onder vermelding van de originele (Nederlands) bron: © Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reserved.Comments


 ARCHIEF
bottom of page