top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Ingrijpen Christus Energie

SANANDA

'Heilig zijn Degene die in de Goddelijke Overgave kunnen Leven'.

Christus Bewustzijn: Het Nieuwe Goddelijk Plan

Ik open het pad van de verlichting, zodat alles vanuit een hogere liefde kan toestromen, ontvouw het hogere deel in jezelf en stijg op.


Het Christusbewustzijn wordt actief en de vrouwelijke Christin zal samengaan in de eenheid van de vreugde. Hoger en hoger vibreren de energieën en zij gaan open om het nieuwe te verkondigen. Een diepere laag wordt geopend in het bewustzijn van de mens en de Goddelijke levensbron stroomt over van liefde en activeert de chakra's, zodat de manna ontvangen kan worden om de ziel te verrijken. Het fysieke zal vederlicht worden en de geest openen voor een spirituele ontwaking.

Reset Hoofd

Het hoofd zal een reset ontvangen, zodat deze de aansluiting kan maken op de nieuwe energie van de bevrijding. De Christusenergie is verbonden aan de Goddelijke Bron en opent het hart van de mens, de intuïtie gaat spreken vanuit een diepere waarheid. De liefde van het Christusbewustzijn zal gaan stromen en vele maken de grote sprong naar de nieuwe wereld van eenheid. De Engelen dalen af naar de aarde om de mens op te tillen in de verhoging.


De schaduw van de pijn wil hen verzwaren, maar de hogere lichtwereld zal direct ingrijpen om de lichtvibratie te verhogen. Zij worden naar boven opgetild in de frequentie van de eenheid.


De zon heeft de aarde aangeraakt in haar kristallijne kern en vanuit de aarde stijgt er nu een hogere energie omhoog, zodat de mensheid wordt voorbereid. De nieuwe kennis komt bij je binnen en de codes van het licht gaan open. Deze heilige codes liggen besloten in het hogere zelf en wanneer jouw hogere laag actief wordt komen zij tot leven.


TIJDSLIJNEN

De verschuiving van de oude en de nieuwe tijdslijnen worden eind dit jaar stabieler, zij vinden hun nieuwe positie in deze grote ommekeer. Het oude en nieuwe raken steeds verder van elkaar af, omdat de verschillen te groot worden.


De delen van de oude aarde die verlicht zijn geraakt, gaan mee in de vernieuwing. De oude heilige kennis zal boven komen en zichzelf vernieuwen. Vele herinneringen gaan open en worden gezuiverd.


STERRENZADEN: ACTIVATIE CHRISTUS ENERGIE

Vele sterrenzaden worden in hun frequentie verhoogd en op de Lichtschepen zoals het 'Nieuwe Jeruzalem' uitgenodigd. In deze lichtvoertuigen resoneert de goddelijke liefde. De Activaties van de Christus Energie die de starseeds zullen ontvangen worden via het kosmisch DNA geopend. Niet iedereen herinnert zich deze bijzondere ervaring, de overgang kan soms te groot zijn en rust is wat er wordt nagestreefd.


KRISTALLIJN LICHTSCHIP

Vele sterrenzaden worden benadert door de kristallijne lichtschepen en ontvangen een upload, zodat het kristallijne lichaam actief kan worden. Het hogere kristallijne deel zal indalen en een verbinding maken met het hart, zodat het lagere mensdeel omgezet en losgelaten kan worden.


De uitwerking zal in het fysieke lichaam voelbaar zijn er kan tijdelijk wat verwarring ontstaan ook lichamelijke klachten kunnen toenemen. Deze reset is een bijzondere vorm van transitie waarbij het oude snel kan worden losgelaten. Het besef van de tijd verandert en de tijdslijn waarop men loopt is soms korter en dan weer langer, alles gaat veranderen. Ervaringen worden zo bijzonder dat de gaves vanuit een hogere dimensie zullen opengaan en dit brengt wat vermoeidheid met zich mee, omdat de geest en de psyche dit alles moeten verwerken. Het advies is dan ook om rustig aan te doen en de ruimte te nemen om dit alles te integreren, want de nieuwe belevingen mogen begrepen worden en dat kost tijd.


ORIGINELE BLAUWDRUK OPENEN

Vele sterrenzaden dragen een unieke blauwdruk die de aarde codes activeren. De originele blauwdruk gaat zich manifesteren via een nieuwe kristallijne verbinding. De oproep om deze informatie te delen is belangrijk, want de sterrenzaden kunnen via hun lichtcodes andere activeren, waardoor er een hoger collectief bewustzijn ontstaat.


Lichtwerkers

De trainingen in de Lichtschepen krijgen voortgang en later zullen de sterrenlichtwezens naast jullie lopen. Vele lichtwerkers krijgen een duidelijke signaal en veranderen spontaan van koers.


JONGEREN

Jong volwassenen die uit hun zwaarte ontwaken worden door het licht opgenomen tijdens hun slaap. Ze worden direct in een hogere frequentie geplaatst, zodat zij weer hoop krijgen. Het pad verandert aanzienlijk, ook bij hen zal het Christusbewustzijn opengaan. Degene die zijn gevallen in een lagere staat, staan weer op. Er zullen mensen op hun pad komen die hen helpen.


INGRIJPEN VAN HET LICHT IN 2023

De Christus energie gaat opstaan en zorgt voor een nieuwe route, waarbij de schaduwvelden worden aangepakt. Sommige trauma's zijn diep en heftig, hierdoor ontstaat er een soort verschuiving in de dimensies van de geest. Innerlijk gebeurt er dan zoveel dat het amper te bevatten is. De aura wordt opgeschoond en dit zorgt voor een fysieke verlichting van energie. Vreugde komt langs, om de schaduwpijn die zich opent, te verzachten.


Een nieuw Goddelijke Plan wordt voltrokken en gaat zich ontvouwen


Dit ingrijpen vanuit het hogere licht is een noodzaak en kan alleen ontstaan wanneer de allerhoogste Goddelijke oerbron het licht laat schijnen op de aarde. Dit nieuwe plan zal de aarde omhoog tillen en de nieuwe vlinders komen aarzelend uit hun oude cocon, om de nieuwe wereld te gaan bezoeken die zij in de droomtijd gemanifesteerd hebben. Zij weten dat de parallelle werelden samen komen in één punt van licht.


Sommige zielen mogen eerst nog wat kennis ontvangen, voordat zij op stijgen en kunnen gaan vliegen. De lichtwereld staat klaar om de lessen door te geven en de kosmische kennis te activeren. Jouw lager deel krijgt de vleugels van een hoger wezen en dit ligt al heel lang in jouw besloten. Bevrijd het hogere deel van de zwaarte en los het trauma op wat voorbij komt, want dan kan het opstijgen beginnen.


Politiek

De politieke machten gaan door tot het uiterste, zij weten diep van binnen dat er een keerpunt aan komt. Hun eigen wereld van bezit staat op instorten en de verandering in hen wordt het keerpunt. Sommige worden wakker en willen de verandering binnengaan. De sterrenlichtwezens voeren regelmatig gesprekken met de machthebbers en zij staan klaar om hen te leiden naar het licht, want het nieuwe leiderschap vertrekt vanuit gelijkwaardigheid..


Negatief en positief komen samen in het licht van de eenheid, zodat alles kan evolueren tot wat de mens wilt manifesteren. Gedachten zijn krachten, maak ze onderdeel van de nieuwe aarde waar liefde in overvloed aanwezig zal zijn en creëer samen dit pad van vreugde.


Stuur een glimlach naar het oude en omarm het nieuwe...


Ik groet het Licht in je hart.

Sananda


02 Februari 2023Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron:

© Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reserved.

Comments


 ARCHIEF
bottom of page