top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

8ste Kristallijne Activatie: Droom Chakra

ASHTAR: DE KRISTALDROOM

Tijdens de komende volle maan van 3 augustus 2020 gaat er een prachtig nieuw veld open.

Dit veld is onderdeel van een bijzondere laag in het droombewustzijn. De mens heeft eonen lang niet vrij kunnen dromen. De angst die werd neergezet in het collectief bewustzijn was zo sterk dat dit droombewustzijn in gevangenschap verkeerde. Daar komt nu verandering in. De virtuele wereld staat weer op en komt je leven binnen via de droom.


GEVANGEN DROOMTIJD

In gevangenschap konden de dromen geen werkelijkheid meer worden. De manifestatiekracht werd van de mens afgenomen. Uiteindelijk veranderde de mens en durfde niet meer te dromen. Zij vergat alles. Zij vergat de werelden die virtueel aanwezig waren en de vele droomwezens trokken zich terug in het onzichtbare veld van de quantum-energie.


De overheden keerde zich tegen ieder die zelfstandig droomde en creëerde. De huidige aardse wetenschap is daar een uitvloeisel van, welke alles met rationele feiten onderbouwd. Tot op de dag van vandaag neemt de aardse logica grote vormen aan. Deze vorm van wetenschap is een schijnwetenschap en leunt maar op 1 poot van de zelfbedachte regels in het mannelijk bewustzijn. Het omvat slechts een deel van de universele waarheid. Het vrouwelijke kosmische element kan zo niet tot leven komen, laat staan het aardse vrouwelijke deel. Deze blijven verbannen op de achtergrond aanwezig, het activeren van het droomkristal zal een enorme verandering teweeg brengen in het gevoel. Gevoel is een werkelijkheid en geen fantasie. Een bepaald gevoel kan geboren worden vanuit fantasie en dromen. Dit is de kennis van het vrouwelijke creatie element. Jullie gaan de virtuele werelden weer waarnemen.

DE MENS GAAT WEER ECHT DROMEN

Wanneer de mensheid gaat beseffen dat het dromen een deel van de innerlijke waarheid naar boven gaat brengen, ontstaat er een verbondenheid. Niet alleen het kosmisch vrouwelijk kan weer opengaan in vrijheid, maar ook het kosmisch mannelijk ademt weer door. Nu kan het heilig huwelijk voltrokken worden. Heelheid komt op jullie pad en dus ook manifestatie. Het leven wordt totaal anders op aarde. Er werd geruime tijd kennis gedeeld over manifestatiekracht, maar slechts een enkeling kon hiermee aan de slag. Slechts weinige konden de virtuele werelden nog waarnemen en dit heeft te maken met het denken via de logica.


De vrijheid van fantasie kondigt een nieuwe tijd aan. Dan komt dit virtuele veld zeer krachtig tot leven en wordt bereikbaar voor iedereen. De gewone mens kan dus via manifestatie iets nieuws neerzetten op aarde. Dat betekend dat gevangenschap en onderdrukking uiteindelijk helemaal gaan wegvallen. Je begrijpt nu dat de manipulerende machten en overheden in paniek aan het raken zijn. Via een eenzijdige manier van denken willen zij jouw verder beïnvloeden. Dat laat jij toch niet meer toe? Wat een bijzonder tijd gaan jullie tegemoet.


CHAOS EN DE DROOM

Daarnaast worden jullie ook beïnvloed door de chaos die opstaat. Ik, Ashtar benadrukt steeds weer dat jullie dromen werkelijkheid worden. Vanuit jouw eigen gedachtekracht kunnen er dus hele andere dingen gaan opstaan. Quantum-werelden zijn ook op aarde en horen bij de mens. Blijf in vertrouwen en koester de hoop, open je hart voor de nieuwe werkelijkheid van manifestatie. Wees niet bang voor de vernieuwing en creëer. De mens gaat haar eigen kracht weer herstellen, door te dromen van een nieuw kristalveld van liefde. In dit kristalveld komen geen oorlog en lijden meer voor. Durf te dromen over het veld van overvloed, het komt naar je toe!


DE KRISTALDROOM

De kristaldroom omvat vele aspecten van het aardse paradijs. De herinneringen in elk mens gaan open. De mens heeft een diepe verbinding met het aardse paradijs en dit prikkelt het droombewustzijn. Deze kristallijne kennis liggen in de aarde verborgen. De elementen van het aardse paradijs worden weer levend en vernieuwd, maar zij heeft de mensheid nodig om dit alles te realiseren. Via de creatiegeest kan dit veld werkelijk worden. Virtuele levende energieën gaan jullie weer aanzetten tot nieuwe manifestaties. Start met het manifesteren van je persoonlijke droom. Droom bijvoorbeeld over de jouw hartenzaken, zoals jezelf lief hebben. De liefde op aarde herstellen kan alleen als je er eerst over droomt. Maar wat betekend liefde voor jou? Ontdek eerst wat dit inhoudt en ervaar de universele liefde van de aarde. Dit alles gaan ontdekken helpt je verder in het zien van de nieuwe aarde.. De onvoorwaardelijke liefde komt bij je in deeltjes. Via het nieuwe kristallijne tijdperk kan dit zoals een bloem opengaan in de zon. Dit zijn de kristallijne bloemen van de aarde en jij bent er één van. Herken deze kracht. Herken de droomtijd opnieuw.


PIJN

Jullie ervaringen en herinneringen op aarde bestaan vooral uit pijn. De pijn wordt uitvergroot en daardoor op de voorgrond gezet. Geef jezelf liefde dan kan er via de virtuele werkelijkheid genezing plaats vinden. Omarm als allereerste jezelf en daarna de andere die heel dicht bij je staan. Praat het uit of respecteer ieders keuze en stap verder. Kijk naar de pijn vanuit het nieuwe perspectief wat in het kristalbewustzijn opengaat. Je zult zien jouw ervaringen worden anders. Geef de kristal-liefde vrij en deel deze, zoals je een plantje laat groeien en water geeft. Lukt het even niet meer? Maak dan contact met de natuur, moeder aarde geeft zoveel liefde. Daar zijn de virtuele werelden altijd aanwezig. Zij oordeelt niet en je kunt altijd bij haar terecht. Door aandacht aan de natuur te geven, ontstaat er een reflectie van liefde en dit reflecteert in jouw ziel via het kristallijne veld. Dit heet verbinden met jouw goddelijk deeltje.

DROOMKRISTALLEN ACTIVEREN

In de komende maand augustus en ook daarna, worden de etherische droomkristallen in moeder aarde geactiveerd en er ontstaat een nieuwe laag energie. Dit opent de poorten van de kristallijne droom. De kristallijne droom is zo bijzonder en sommige weten dit al. Sommige hebben dit al ervaren. Dit contact wordt nog dieper en intenser.


Zij zijn de dragers van het kristallijne droomveld

De komende tijd zijn zij nodig om mee te helpen om de kristaldroom te openen in moeder aarde. Het virtuele veld helpt mee, vanuit een onzichtbare hand van God. Jouw dromen worden plots zo levend en echt. Ze zijn nog nooit zo helder en duidelijke geweest.


Neem op tijd rust, want als deze poort opengaat kan het zijn dat het je wat overweldigt. De voorbereidingen waren al stevig en nu snap je dit: "Het kwartje gaat vallen". Het droombewustzijn wordt opengemaakt en dit kan op een bepaald moment beseft worden. De voorlopers, die dit kristalbewustzijn al in zichzelf geopend hebben, staan in directe verbinding met het kristalveld van moeder aarde. Zij konden haar liefde en kennis al eerder ontvangen. Zij krijgen nu een extra upload en zij gaan nu werkelijk helemaal open. Deze vernieuwing herstelt alle velden. Ook die van buiten de aarde. De kosmische velden van een levend bewustzijn laten zich zien.


De kristallijne mens opent bij haar medemens de virtuele laag van bewustzijn. Dit zijn de lagen die nodig zijn om in verbinding te komen met de liefde van moeder aarde. Daar, waar dit kristallijne veld naar boven komt, zullen jullie anders gaan voelen en denken. Door deze droomkracht kunnen zij nu krachtig gaan opstaan. Het kristalveld manifesteert zich via de etherische kristallen. Geweldige dromen over kristalvelden en het waarnemen van manifestatie velden staan op. In hen gaat er een knop om. Dit is het moment waarop je gewacht hebt, eindelijk is het zover. Je bent niet meer bang voor de chaos en alles daaromheen. Je weet dat dit tijdelijk is. Alles wat in een leugen aan je wordt gepresenteerd, kan je nu duidelijk onderscheiden. Je voelt de droomkracht toenemen en jij kan nu, je dromen realiseren voor de nieuwe aarde! Jij staat in contact met de echte waarheid. Je gaat vertellen over jouw kristallijne droom en jij deelt dit op jouw unieke manier. Dit kan zijn in de stilte of via een persoonlijk gesprek, in een groep of via andere creatieve vormen. Het is nodig om dit gevoel te gaan verspreiden..


DROOM JE VRIJ

Droom van een oneindige liefde en droom van de overvloed welke je deelt met moeder aarde. Zij geeft jou alles wat je nodig hebt en meer. Wanneer jij moeder aarde weer aanraakt via de droom, dan communiceer je vanuit een hele diepe laag. Haar kristallaag is zeer oud en zeer wijs. Laat je leiden door deze kristallijne energie. Dit pad wordt nu geopend in de laag van de achtste activatie via de kristal-droom. Uittredingen en verplaatsing in het kristalveld gaan deel uit maken van je droomcapaciteiten. Quantum-kennis staat op.


Mensen die veel pijn hebben geleden en wat verward zijn geraakt, kunnen zich afstemmen voor genezing in het kristalveld. Hoe gezonder je bent hoe sneller de afstemming zal verlopen, maar het gaat om jouw intentie. Wanneer die zuiver is van gedachte, heeft dit direct effect. Het gevoel waarin de corona-crisis is neergezet, is jou afleiden van het zelfgenezend vermogen. Om het gevoel van zwakte te introduceren. Ook al is er een virus wereldwijd ontsnapt, de mens kan dit overleven vanuit een gezonde insteek. Vooral nu het kristalbewustzijn steeds sterker wordt. Jij bent meer dan een fysiek mens in een fysieke wereld.


Geloof in jezelf en manifesteer vanuit het kristallijne bewustzijn.Ik groet het kristallicht in je hart


Adonai Ashtar


1 Augustus 2020


Je mag dit bericht delen in haar geheel en onder vermelding van de bron:

©Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reservedCommentaires


 ARCHIEF
bottom of page