top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

5de Kristal Maan: Heilige Hart Kristal-Activatie


SANANDA SPREEKT OVER HET HEILIGE KRISTALHART

Tijdens deze vijfde kristalmaan wordt het heilige kristalhart geboren. Jouw hart wordt in een hogere trilling geplaatst en daardoor ontwikkel je een krachtige focus naar het licht achter de chaos.


Dit kristallijne licht is makkelijk te traceren en daardoor raakt je niet verdwaalt door chaotische informatie. Integendeel je kristalhart leidt je naar een goede oplossing. Blijf in vertrouwen en vertrouw op jezelf. Jij hebt de mogelijkheden om een goddelijke kern te openen. Via deze goddelijke kern kan er een verbinding ontstaan met het kristallijne veld van vernieuwing. Zij die in een nieuwe kristallijne aarde willen opstijgen, zullen geholpen worden vanuit liefde.


Nieuwe maan

Op 23 april 2020 zal de nieuwe maan deze energie gaan verspreiden, door de opbouw naar de volle maan toe wordt deze kracht sterker. Tijdens deze beweging zal ook jouw hart heel worden. Het kristallijne Heilige Hart van de aarde is inmiddels geopend. De bewegingen gaan in fases en vele golven raken jouw hart aan om de harmonie te herstellen.


Je zult vele momenten beleven van een diepgaande liefde. Nooit was de kracht van de hogere liefde zo aanwezig. Weet, dat Ik, Sananda dichtbij jou ben.


Wakker schudden van het kristallijne hart

Het wakker schudden van het hart zal in fases toenemen, volgens het ritme van het vrouwelijke water, de maan. Hoe meer zij toeneemt, hoe mooier de goddelijke liefde zal zijn.

De aarde is een unieke planeet en het water is bij haar rijkelijk aanwezig.


De vrouwelijke kracht zal zegen vieren


Kristallijne hart van de aarde

De nieuwe aarde kan omarmt worden wanneer de balans is neergedaald in jouw hart. Zodat alle energieën samengaan in liefde. Vanuit die balans kan je werkelijk de kristallijne aarde waar gaan nemen. Het hart van de aarde wordt nu in het fysieke aangeraakt en omgezet naar een kristallijne sfeer.


Kristallijne sfeer

Deze kristallijne sfeer zal de nieuwe thuisbasis worden van de nieuwe aarde en de kristallijne aarde omvat een geheel nieuw concept. Haar terugkeer naar het werkelijke Licht is eindelijk begonnen. Elk wezen bevat een goddelijke kern en is geboren als creatie vanuit het goddelijke plan.


De dualiteit zoals die was, zal zich mogen gaan aanpassen aan dit nieuwe grid van kristal. De leylijnen van de aarde zijn haar heilige-hart-lijnen, dat betekend dat ook deze leylijnen een upload krijgen. Alles gaat zichzelf verhogen in trilling. Wees gerust, ook de delen die verloren lijken zullen in de kristallijne sfeer aanwezig zijn, mooier dan ooit.


Faseringen van de vernieuwing

Deze grote vernieuwing gaat zich in fases opdelen, zodat elke laag de kans krijgt om mee te gaan in deze kristallijne energie. Een kristallijn mens kan zich vanuit het hoger hart breder gaan bewegen: Multidimensionaal en de start is nu.


Golven van vernieuwing

De golven die vernieuwing vormen andere vernieuwende gedachten, zodat er op vele vlakken tegelijkertijd een verankering kan plaats vinden. Diep in de kern vind deze transmutatie plaats. Het hart is jullie kernpunt en vanuit het hart kan alles omgezet worden, daarom wordt deze fase heel belangrijk in het kristaljaar van 2020.

Vijfde kristalmaan

Het wakker worden in 2020 bouwt zich langzaam op en de vijfde kristalmaan beweegt zich verder voorwaarts Aquarius binnen. De tonen van de vijfde kristalmaan zullen je hart doen dansen van blijdschap. Wat in het verleden onmogelijk leek, blijkt nu plots opgelost te kunnen worden. De mens hoeft alleen maar aan de oplossing te denken en het ontstaat.


Visualiseer je nieuwe werkelijkheid: "De eenvoud van het creëren van de nieuwe mogelijkheden omarmen je".


Samen met het Goddelijke Licht kan de mens veel meer omzetten in een korte tijd. Zo schitterend het kristallicht kan zijn, zo schitterend zullen jullie harten gaan stralen.

Geniet van deze momenten en wees onbevreesd. Wanneer dit Goddelijke Licht eenmaal bij je is gekomen, zal jij opstaan als een heel mens.


Dat gevoel kan je niet meer ontnomen worden, grote keuzes worden gemaakt om de nieuwe werkelijkheid te verwelkomen. Met elkaar gaan jullie het woord "genieten" in een heel andere context plaatsen. Het wordt een dagelijkse ervaring en niet iets wat ver buiten je bereik ligt.


Achter de chaos ligt een helend kristallicht. Wanneer je het vermogen ontwikkeld om dwars door de chaos het Licht te zien, zal je door de chaos niet meer misleid worden. De focus op het Licht zal je sterk maken in je overtuigingen en je dwars door de chaos heen leiden naar de Aquarius energie. Maak gebruik van deze stilte: Het coronavirus is mulitdimensionaal en toont vele kanten. Het bevat een spiegelend karakter. Spiegel het kristallicht en kijk wat er gebeurt.


Kristalenergie en het nieuwe bewustzijn

De Goddelijke liefde wordt sneller opgenomen via het kristallijne veld, want kristallen zijn zuivere elementen. Elk mens bestaat grotendeels uit water, dus herschik de waterkristallen in je systeem, zodat er een prachtige balans ontstaat vanuit een harmonie van kristallijne vormen.


Emoties

Emoties kunnen dit kristalveld omvormen, positief of negatief. Elk mens krijgt nu de training om een zuivere kristal te zijn. Creëer een zuiver kristallicht om je heen, zodat je dit als bescherming kunt gebruiken tijdens de chaos.


Vele van jullie dragen de herinnering van eenzaamheid bij zich: Een onbeschermd gevoel dat bij kwam vanuit de jeugd. Wij, vanuit het Licht beschermen je ook, maar wanneer je weet hoe jij jezelf kan beschermen werkt dit vele malen sterker door. De verbinding van jouw licht met ons licht geeft een stralende zon weer vanuit het hart. Onmetelijk sterk.


Het kristallijne Licht behoort tot het natuurlijk bewustzijn, net als de aarde. Verbind je hiermee en je zult een visie ontwikkelen met oneindig veel nieuwe ideeën.


Ik groet het kristallicht in je hart

Adonai, Sananda


24 April 2020


Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron: Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reservedComments


 ARCHIEF
bottom of page