top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

4de Gouden Kristal Maan: Helende Zonnekracht

ASHTAR: Ik wil jullie meenemen naar de kracht van de supermaan van 8 April 2020.

Deze supermaan zal een gouden energie afgeven en in de nacht van dinsdag op woensdag is zij op haar sterkst. De nachten ervoor en erna zijn ook zeer krachtig om dit alles te mogen ontvangen. Voel zelf goed wanneer je dit gaat ondernemen, want teveel van deze energie kan een heftige uitwerking hebben. Kies één nacht die het beste bij je past, want meer is niet altijd beter.


CORONA-(SARS)VIRUS TIJDENS DEZE VIERDE KRISTALMAAN

Daarnaast zal eindelijk herkent worden in de media dat het corona (SARS) virus afneemt, de platformen van Licht die wij vanuit het Goddelijke Licht hebben neergezet en de Lichtportalen die open zijn gegaan hebben een grote bijdrage geleverd. In een vorig bericht is deze boodschap doorgegeven, maar nu wordt deze realiteit. Corona zal verder muteren naar een SARS 3. Niet schrikken, ook de dieren zullen dit virus krijgen.


Tijdens de vierde kristalmaan worden de Engelenpoorten geopend op: 4-4, 13-4, 22-4.

Op deze dagen kun je het licht in jezelf vergroten via het gebed van Michaël.

(Arthura: zie vorige boodschap).

LEEUWENPOORT VAN DE ZON De volle maan van 8 april 2020 (8-8 portaal) is verbonden met de leeuw, de zon. De acht van kracht speelt hier doorheen en vormt zo een buffer van gouden energie. Dit is de vierde kristalmaan van 2020 en deze werkt door, in jou en de aarde, in de laag van de zonnevlecht. Wanneer je de maan gaat aanschouwen dan zal je de goudkleurige uitstraling gaan waarnemen. De maan lijkt even op de zon zo fel zal haar licht zijn in de nacht. De balans tussen de maan en de zon wordt diep aangeraakt. Wil je via dit licht een genezing ontvangen?


4de Kristalmaan: Je lichaam balanceren en updaten

LADY LUNA:

De maan staat voor gevoel en ik beweeg het water van de aarde en laat jouw systeem daarin meegaan. Volg deze golven van kristal en je wordt begeleid. Kies een moment in de avond, nacht of vroege ochtend en stel je open. Communiceer met mij, want ik, Lady Luna wil iedereen graag bereiken. Het maakt niet uit waar jij je bevindt ik kan door je heen schijnen. Mijn kracht is enorm tijdens deze periode en wordt het teveel voor jou? Vraag dan om een beschermingslaag van zacht kristallicht die ik op je neer kan laten dalen. Binnenin jou gaat er een update open, er ontstaan vanuit de vrouwelijke zachtheid een andere waarheid die lang afgesloten is geweest. Alles bevind zich al in jou. Na de update wordt deze informatie in je systeem geopend en dit alles verspreid zich over een aantal dagen. (Arthura: 1 nacht updaten en drie dagen uitwerking van dit licht). Deze volle maan-energie van de vierde kristallijne laag zal alle huidige virussen verbannen in je lichaam en op aarde.


Volg je intuïtie en ik train je hoe hiermee om te gaan. Want juist in die vrouwelijke zachtheid ligt een kracht verborgen die lang geleden gestolen is. Niets moet, maar alles mag ontstaan vanuit een zachte, voortstuwende kracht. Deze energetische update welke de vrouwelijke energie stimuleert om in haar vernieuwing op te staan zorgt voor een grote input: Op een manier welke nog niet eerder is vertoond.

DE MAN EN DEZE MAAN

Ook in het mannelijke systeem zal deze update haar weg vinden, want lieve mannen er is veel werk aan de winkel. Niet alleen de vrouwen staan op, maar jullie systeem wordt ook omgezet. Het mannelijk element mag weer gaan voelen vanuit de kristal van de zon. Zij mogen hun energie in gaan zetten om de vrouwelijke kracht te gaan beschermen. Hier ligt het verschil met voorheen: Deze bescherming die jullie mogen gaan bieden gaat nu vanuit de intuïtie. Dit is werkelijk een nieuwe vorm voor de man die zij mogen gaan ontwikkelen. Dus net als de vrouwen, mogen de mannen een nieuw deel in zichzelf gaan openen.


Het geven en ontvangen van bescherming gaat nu vanuit vrijheid en niet langer vanuit dominantie en overwicht. Daardoor kan het vrouwelijk element uit haar schulp gaan kruipen en weer vanuit vertrouwen samen gaan werken met het mannelijke element. De vrouw kan zich weer open gaan stellen in een veilige modus. Er is geen bedreiging meer die haar energie wilt stelen. Dit wordt een nieuwe manier om nader tot elkaar te komen en samen te werken, in afstemming met elkaar.


Een mooie eenheidsdans ontstaat en je mag dit beide gaan ontwikkelen


Wanneer mijn maan van April afneemt zal deze helende kracht nog heel lang doorwerken. Bereid je hierop voor, want dit is nodig. Denk niet dat dit alles wel mee gaat vallen. De ratio wil het gevoel graag klein houden, omdat hier een angst in schuilt. De angst om overspoelt te worden door emoties. Daarnaast is het een gewoonte geworden om de angst boven de intuïtie te stellen.


Het onder "controle" houden van de intuïtie

Intuïtie, het gevoel en de emoties zijn allen uitvloeisels van elkaar. Verwar deze drie niet, want er is wel degelijk verschil. Ze werken met elkaar samen, maar mogen los van elkaar bekeken worden.


De intuïtie werkt het best wanneer er rust is en geen druk wordt uitgeoefend.

Het onbewuste kan bewust naar boven komen, als er geen dwang is en het er gewoon mag zijn. Op dat moment laat zij zich zien en de innerlijke stem gaat leiden vanuit liefde. Gebruik deze positief en vanuit balans.


Elk mens bezit gevoel en ieder gebruikt dit gevoel in mindere of meerdere maten. Kan je dit voelen? Hoe diep kan dit bij je gaan en zijn er gevoelens die je bang maken? Vertrouwen krijgen in die gevoelens helpt de intuïtie een stap voorwaarts te maken. Zij werken samen en vullen zo elkaar aan of breken elkaar af in negativiteit.


Emoties kunnen daarentegen een uitlaatklep zijn om bepaalde ervaringen te verwerken. Op die manier blijven er geen schaduwen ronddwalen. Zij beïnvloede op hun beurt weer het gevoel. Ben je blij of niet? Op tijd opruimen van emoties kan helend zijn en dit geeft rust.

Mijn maankracht helpt daarbij. Wanneer emoties blijven hangen en deze raken stoffig, dan wordt de intuïtie ook stoffig. Hoe transparanter jij in het leven staat en je emoties helder zijn, hoe beter je kan invoelen vanuit balans. Emoties die niet verwerkt zijn en rond blijven dwalen zorgen voor een troebele intuïtie en de emotie angst is een grote stoorzender. Voel je niet schuldig als angst op staat, maar werk eraan. Breng het tot rust.

Zoals de maan vol wordt en afneemt, zo kunnen emoties verwerkt worden. Dit is het ritme van de maan. Dijn mee op het ritme van deze golven en laat alles los.


Wij groeten het maanlicht in je hart


Adonai

Lady Luna en Ashtar


6 April 2020

Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron:

©Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reserved


Comentários


 ARCHIEF
bottom of page