top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

2de Golf : Einde donkere Tunnel straalt Nieuw Kristallicht

ASHTAR

Wat er nu gaat ontstaan is een dreigende tweede golf, waarin een grote paniek zichtbaar kan worden. Het onverwachte tegengeluid maakt vele wakker, dat gaat zich nog verder uitbreiden. De commerciële media staat niet meer alleen, want een alternatieve beweging geeft het tegengeluid en dat was nodig. Uiteindelijk is er veel meer nodig dan een verzetsbeweging.

Wakker worden gaat in vele fasen en ook nu is dat zo. Dit kristaljaar 2020 wordt het begin van een nieuw tijdperk. De nieuwe wereld orde, waarin gevangenschap zich herhaalt, zal niet slagen. Elk individueel mens krijgt een energie-boost. Steeds weer opnieuw worden er omzettingen gegeven vanuit het kristalveld. Waardoor het wakker worden op een zeer onverwachte manier gaat verlopen. Ongrijpbaar voor de overheid en haar manipulatief gedrag.


De mensheid is haar te slim af, want jullie willen niet langer het leven op het spel zetten voor beperkende maatregelingen. Deze "corona maatregelingen" zetten de mensheid psychisch onder druk. Vele die gevoelig zijn voor onderdrukking en sommige die trauma's bij zich dragen, raken even van hun pad af. Niet voor lang, dus neem de tijd om tot rust te komen. Neem de tijd om in de spiegel van de crisis te kijken. De angst om je heen is de weerspiegeling van je eigen angsten. Deze worden versterkt, zodra je dat beseft gaat er een lichtje aan en op dat moment weet je heel diep vanbinnen, dat je op aarde bent op het juiste moment. Maak jezelf krachtig en bekijk de problematiek helder, bekijk deze zaken vanuit jouw licht en niet vanuit de schaduw.


Het is logisch dat er na een lockdown een nieuwe golf opstaat. Vooral nu het reizen naar andere landen en werelddelen weer van start is gegaan. Of deze een herhaling wordt van de eerste pandemie, valt nog te bezien. De mens gaat steeds een stapje vooruit in haar ontwikkeling, want deze is nieuw en onbekend. Daarnaast heeft elk sterrenmens energetische antennes en deze werden niet gebruikt. Heel lang werden jullie in slaap gehouden. Het zijn de antennes van de het kristalbewustzijn: de intuïtie van het helder weten, zien en horen. Jij gaat deze weer gebruiken, omdat het kosmisch bewustzijn weer geactiveerd word. Daarin worden gedachtekracht en telepathie weer actief, het wordt mooi.


ANTENNE VAN ALARM

In elke crisissituatie worden mensen juist scherp van geest en willen overleven. Onveiligheid is de trigger. Een alarmknop gaat af en er gaan lichtjes branden. Het reptilian brein gaat over in de stand van vluchten, bevriezen of vechten. Elk mens reageert hier anders op. Kijk maar waar jij je bevind op dit moment. In de tweede golf komt dit opnieuw naar boven, maar veel sterker. De vraag is: laat je het reptilian brein los en creëer je vanuit je hart en de liefde?


CREATIVITEIT

Maak de beweging vanuit je hart naar het licht toe en zie dan het licht aan het einde van de donkere tunnel. Via creativiteit kan de kosmos door je heen werken. Jij vind de mazen in de wet en daardoor zie jij nieuwe mogelijkheden. Je hoeft niet langer via onderdrukking te presteren. Je gaat je eigen draai geven aan de nieuwe regelgeving vanuit protest, maar vooral vanuit liefde. Dit is de nieuwe energie die zowel op micro als macro gebied gaat verschijnen. Deze groep mensen gaan vele nieuwe ideeën lanceren. Dit zijn de nieuwe planters van de lichtzaden.


Hoe langer dit alles duurt, hoe sterker de drang naar vrijheid zal worden. Dit raakt iedereen.

Niemand wil zich onveilig voelen. Deze les is noodzakelijk om in te gaan zien, hoe kostbaar vrijheid en gezondheid is. Deze twee onderwerpen staan met elkaar in verbinding. Nogmaals dit proces kan zwaar zijn, vooral psychisch. De vraag is: Hoe ga jij ermee om? Bereid je alvast voor om door die tunnel te gaan en laad je op deze zomer. Verzamel wat je nodig hebt voor de komende donkere maanden.


HET GAAT VOORBIJ

Dit alles zal voorbij gaan en jullie gaan dit overwinnen en niet alleen het virus, maar nog veel meer. De inzichten die door dit wereldwijde trauma zijn ontstaan draagt de mensheid nog heel lang met zich mee. Het is een collectieve zielenpijn. In tegenstelling tot de meeste trauma's die op grote schaal ontstaan, zoals bij discriminatie. Zal de corona-crisis elk mens raken. Dat maakt een groot verschil.


DE GROTE VERANDERING


Daarom wordt de tegenkracht vanuit creativiteit en vernieuwing zo groot. Het wordt massaal en op wereldwijd niveau neergezet. Dit is de start van een tweede golf, maar deze pakt anders uit. De chaos zal tevoorschijn komen, de donkere tunnel opent zich na de zomer, tijdens de donkere maanden. Maar jullie zijn gegroeid in de kennis. Dat helpt je erdoorheen.

DE DONKERE TUNNEL EINDIGT

Aan het eind van de tunnel is er een licht. Hou dat licht goed in de gaten, want het is het licht van opluchting, hoop en van vernieuwing. Deze is nu al te voelen en ligt in de nabije toekomst. Verbind je hiermee, dan wordt je geleid naar het licht van Aquarius. Op deze manier kom je goed door deze situatie heen, welke af en toe heel stressvol kan zijn.


Het kan zelfs zo zijn dat je inmiddels zo sterk en bewust bent geworden, dat er geen tweede angst-golf over je heen komt. Zend je licht uit naar het einde van de donkere tunnel en surf daarop voort. Verbind je daarmee en je zult zien dat je eruit getrokken wordt. Plaats een lichtlijn naar Aquarius, want dit is het anker van bevrijding.


ALLE NEUZEN NAAR HET MIDDEN WIJZEN


Je zult zien dat het strijden uiteindelijk niets meer oplevert. Wijzen naar de ander en uit elkaar gedreven worden is niet dé oplossing. Het kristalbewustzijn gaat verder opstaan tijdens deze tweede golf, deze tweede golf gaat er totaal anders uitzien. Dus laat je angst varen. Een nieuwe groep mensen staan op en zij geven het voorbeeld om juist in het midden van alle tegengestelde te gaan staan. Iedereen mag meedoen, er is geen goed of fout. Er zijn alleen verschillende gedachten en opvattingen. Maak met elkaar de cirkel van eenheid, dat zorgt ervoor dat alle neuzen naar het midden wijzen. Op die manier is er respect naar elk mens.


DUALE DELEN VERBINDEN

In de dualiteit zijn er altijd twee tegengestelde delen, ook in de mens. Het vormt een grote kracht om deze te gaan verbinden vanuit empathie. Vanuit liefde is er zoveel mogelijk.

Om te profiteren van deze twee uiterste, kies je uit elk deel het beste deel. Het deel wat bij je past en wat je blij maakt. Er komen vele opties naar boven en jij mag zelf bepalen welke je omarmt. Elk mens is uniek in het maken van de keuzes.


Het is aan de mens om al deze duale delen een plekje te geven in 1 lichaam, in 1 hart en in 1 cirkel. Dualiteit is van nature een opsplitsing van tegengestelde, het is aan jou om deze weer heel te maken. Het is een diepgaand en innerlijk proces. Zowel in het micro als macrobewustzijn. Dit werkt door tot in het collectief bewustzijn van de aarde.


VIRUS EN NIEUWE BALANS

Als er virussen in de natuur (of kunstmatig) ontstaan, is dit een teken van onbalans. De ziekte in jullie wereld moet in balans komen. Een nieuw soort balans gaat opstaan. Niet alle nieuwe informatie kan je toelaten, want dan raak je overbelast. Voel goed wat je aan kan en wat niet. Begrenzing is nodig.


EMOTIE

De ontdekking van de emotie: angst zal in een nieuw perspectief gezien worden. Het nieuwe wiel wordt uitgevonden, om zo een nieuw soort maatschappij te ontwikkelen. De digitale en virtuele wereld worden daar onderdeel van. Alle angsten voor het nieuwe gaan overboord. Ieder van jullie draagt zijn of haar steentje bij.

PSYCHISCHE SHOCK EN DIGITALE WERELD

Deze chaotische ervaringen komen jullie te boven en er zal een groot respect ontstaan. Een respect voor het samenzijn en de liefde voor elkaar. Want jullie gaan beseffen dat dit het meest heilzame is wat er bestaat. Daarnaast zal er een wereld vanuit de technische vernieuwing zich aandienen en een uitkomst bieden. Emoties wiebelen en hoe bereik jij je punt in het midden? In de chaos kunnen er verwarrende beelden gaan ontstaan en doemdenkerij. Als tegenhanger van deze chaos zal de liefde voor moeder aarde intens beleefd gaan worden.


MOEDER AARDE EN HAAR FUNCTIE

Denk niet dat moeder aarde alleen maar toekijkt. Haar liefde wordt alleen maar groter, zo groot dat het virus gaat slinken. Het komt goed, met haar en met jullie. Dit alles zal een nieuwe kennis naar boven halen over het behandelen van ziektes. Een nieuwe frisse kijk gaat opstaan, ook vanuit een spirituele en psychedelische zijde. Iedereen heeft een eigen visie en elke visie doet er toe. Het zijn de puzzels die bij elkaar gebracht mogen worden.


JULLIE LEGGEN SAMEN DIE NIEUWE PUZZEL


De paniek verdwijnt door rust en door te weten dat dit slecht een tijdelijk proces is. Rust ontstaat vanuit balans. Hoe bereik je balans? Door de disbalans op te heffen.


WETENSCHAP EN TECHNIEK

Sommige zaken dienen gerespecteerd te worden, door respectloze experimenten in de wetenschap in het opdelen van natuurlijk elementen mag een einde komen. Dit wordt een zeer grote les voor de wetenschap. Zij hebben bijgedragen aan een disbalans. Het splitsen van kernen kan niet altijd. Sommige consequenties zijn het niet waard om de mensheid op het spel te zetten. Ook degene die daar misbruik van willen maken, zij zullen met hun hoofd tegen een betonnen muur aanlopen. Een muur die zijzelf gebouwd hebben.


De wond in jullie hart, zal de herinnering zijn en doorgegeven worden aan de volgende generatie. De huidige generatie heeft een pittige les geleerd. Het doorgeven van deze kennis zal nooit vergeten, maar herdacht worden.


Ik groet het licht in jullie harten


Adonai, Ashtar


24 juli 2020


Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron:

©Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reserved

Commenti


 ARCHIEF
bottom of page