top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

2024: 4-4-4 Portaal, Zon & Plasma Genezing


RA: De Helende Kracht van de Zon & het Plasma Veld

De kracht van vier gaat open in 2024 en dit vormt de stabilisator van alle disbalans. Daarnaast gaan er vele Engelen portalen open en deze activeren de codes van herstel. Het Engelen Portaal 4-4-4 bestaat uit plasma energie die vanuit de kracht van de zon ontstaat. Rondom de dagen van de 4-4-4 portalen kan dit intens ervaren worden. In januari zijn de 4-4-4 portalen: 3 januari, 12 januari, 21 januari en 30 januari 2024.


In de eerste drie maanden van dit jaar gaat de energie in een snelle beweging omhoog. Deze versnelling van energie kan ervaren worden als een stevige kentering in het realiteitsbesef.


MISTIGE DAGEN

Tijdens de mistige dagen weekt het oude los en dit zal in de fysieke en emotionele lagen tot uiting komen. Een grote schoonmaak zoals virussen die voorbij komen, helpen je om het nieuwe licht te omarmen. Een wat onwezenlijk gevoel kan je overspoelen, maar dit gaat voorbij. Naarmate de zonkracht toeneemt, zal er steeds meer harmonie ontstaan.


DE ENERGIE VAN DE ZON

De zon bestaat uit verschillende lagen zeer heet plasma en de binnenste kern is zo ontzettend heet en dicht dat hier een kernfusie uit ontstaat. Kernfusie is de samensmelting van verschillende krachten die als negatief en positief gesymboliseerd kunnen worden. Je kunt de kern ook omschrijven als eenheidsenergie, het punt waar alles samenkomt.


In dit punt van hoog licht komen de energetische levensvormen met een zeer hoge intelligentie tot elkaar. Zij reizen via wormholes van hoog licht naar de kernen van de hemelzonnen, vandaar de naam Engelenportalen.


Zichtbaar Licht en Bewustzijn

Het zichtbare licht is het licht wat de mens kan waarnemen vanuit de breking van het licht zoals de kleuren van een regenboog. Dit licht is helend en kan via de ogen opgenomen en doorgestuurd worden naar de pijnappelklier in het brein.


Onzichtbaar licht: Buiten de regenboogkleuren zijn er nog hogere frequenties licht die de mens niet kan waarnemen met het fysieke oog, zoals de kleur magenta. De hooggevoelige onder jullie met een zeer bijzonder zenuwstelsel kunnen hun bewustzijn openen en het onzichtbare gaan waarnemen. Doordat er vele plasmagolven naar de aarde komen, zal de mens gaan ontwaken in een bijzondere laag waar de onbewuste geheime kennis, bewust wordt.


Het elektro-magnetische veld is ook aanwezig in de vorming van plasma. In de uitstoot van de zonnevlammen schieten zij hun pijlen af naar de kosmos en niet alleen de aarde wordt meegenomen in deze omzetting, maar het hele zonnestelsel bevindt zich nu in de fotonengordel.


Vele Krachten gaan Open

Wanneer de fotonen met een kracht de aarde binnenkomen, kan dit het magnetisch veld van de aarde beïnvloeden. Zo ook het bewustzijn van alles wat daar op leeft. Het wordt een hele bijzondere tijd van grote omzetting. Soms zelfs met schokgolven.


POLITIEK

Bij vele ontstaan grote angsten voor de nieuwe beweging in de politiek. Dit kan een massahysterie teweeg brengen, maar door de helende kracht van de 4-4-4 portalen zal dit verzacht en omgebogen worden. De vernieuwing laat herinneringen en oude wonden tevoorschijn komen en deze mogen nu helen. Dit kan via de media een zeer emotionele tendens gaan geven naar de buitenwereld.


Plasma is Helend

Plasma wolken zijn een helende kracht die de balans in de energie herstellen. Wonderbaarlijke genezingen kunnen ontstaan, vooral als men de oude angst van verlies kan loslaten. Alles wat je tot nu toe hebt meegemaakt en wat negatief was, zal nu omgevormd en hersteld worden. Het gaat erom waar jij in gelooft en wat jouw intenties zijn. De juiste gedachten zijn belangrijk, gebruik deze goed en genezing komt op je pad.


OUDE ENERGIE

De oude energie die zich in een lagere nevel voort beweegt kan voor veel onrust en angst zorgen, weet dat dit de stuiptrekken zijn vanuit een ver verleden, waarin deze ervaringen gezuiverd kunnen worden. Probeer dit alles om te zetten en besef: 'Het is voorbij!' Laat het los en omarm het nieuwe.


Betreedt het Nieuwe Pad

Via de hogere frequentie kun je opstijgen naar het 4-4-4 portaal en hier gaan de nieuwe Engelencodes open. Oud zeer mag weer omgezet worden en dit gaat steeds sneller en intenser resoneren met de waarheid van het hart. De Engelen vanuit het hoge licht en de vele hemelzonnen zullen je bijstaan.


Arthura Hector


14 januari 2024


Dit bericht mag gedeeld worden om te lezen, vanuit respect en in haar geheel onder vermelding van de bron: © Arthura Hector www.ashtar-rose.com all rights reserved.
Comments


 ARCHIEF
bottom of page