SylphS

SYLPHS EN DE ETHER-ENGELEN 

Sylphs zijn een soort nevelachtige sluierbewolking, maar dan met vele sierlijke verfijnde vormen, je voelt de bijzondere uitstraling. Niet te verwarren met chemtrails! Sylphs verschijnen overal, aan een strakke blauwe lucht of samen met andere cumuluswolken. Zij komen wanneer de lucht heel zuiver is, of juist om de lucht zuiveren als er chemtrails aanwezig zijn.

 

Sommige zweven een andere richting uit dan de gewone bewolking. Zij ontstaan plots uit het niets! Ik heb deze al zo vaak uit het niets zien ontstaan. Onze hemel is de verbinding tussen de aarde en de kosmos. In deze luchtlaag kunnen vele soorten levensvormen verblijven of tevoorschijn komen.

 

 

All rights reserved: do not copy art or pictures/film  © ART-hura

 " In dit filmpje zie je de zon met de sylphs, de andere vormen zoals de witte stip worden lensflairs genoemd, dit is geen ufo. Deze lensflairs zijn meer dan alleen toevallige weerspiegelingen via de lens. Zij zijn energieën vanuit de virtuele wereld."

ENGELENWOLKEN

 

Sylphs zijn voertuigen met een hoger bewustzijn: "Engelenwolken".
Wanneer er regenbogen verschijnen in deze Sylphs, dan ontstaat er een eenheidsenergie.. Je hart krijgt een lichtseintje en die mag jij dan ontvangen, een prachtig cadeau niet waar? Tevens laten zij de eenheid zien: "De zon is mannelijk en de wolk is van water, vrouwelijk". In een regenboog komen deze twee samen als eenheid: Heilig Huwelijk (zie messages). Stem je dus af op deze Sylphs! Leer met hen communiceren.

 

ZIJ ZUIVEREN

Zij brengen de energie van liefde met zich mee en maken de Lucht helder en schoon. Wanneer er iets negatiefs gebeurd op aarde, kun je deze Sylphs vragen om te komen helpen. Eenmaal contact met de Sylphs, ontstaat er in je hart het contact met de deze zuivere energie van het licht, zo laten ze zich zien op aarde aan jou.

Zij werken samen met de Deva's, want zij maken allen deel uit van de ether..

Nog een prachtige eigen ervaring met een Sylph en UFO zie video onderaan deze pagina.

 

 

 Chemtrails

JE BENT NOOIT MACHTELOOS, HELP MEE...


CHEMTRAILS
Chemtrails zijn de witte lijnen die in de lucht ontstaan als een netwerk van horizontale en verticale lijnen (dambord), door de uitlaad van vliegtuigen. Zowiezo stoten vliegtuigen veel vervuilde energie uit. 


Chemtrails ontstaan door extra uitstoot in de contrails van vliegtuigen, deze witte lijnen blijven langer hangen in tegenstelling tot de normale uitlaadt gassen van vliegtuigen die kort en snel opgelost zijn. Alle uitstoot is schadelijk, maar chemtrails bevatten extra chemicaliën die de luchtkwaliteit negatief beïnvloeden. Dit houdt  het bewustzijn laag.

 

Wanneer er chemtrails ontstaan, dan komen de Sylphs en zij lossen deze chemtrails in het luchtruim op! Zij zuiveren de lucht. Je kunt zelf mee helpen door de Sylphs liefde toe te zenden en hun hulp op te roepen. Denk vooral aan licht en liefde als chemtrails verschijnen. Zendt uit: "alle chemicaliën en negatieve elementen in de lucht mogen omgezet worden in licht en liefde. Zodat deze lucht licht en liefde zal voortbrengen op aarde." Doe dit samen met het Goddelijk bewustzijn en de Sylphs, dan bereik je een nog groter gebied en komt er een groot krachtveld vrij.


CHEMBUSTERS

Je kunt ook een chembuster in je tuin of omgeving plaatsen. Deze zorgen ook dat de lucht schoon wordt en de chemtrails opgelost worden. Kijk op internet waar je deze kunt kopen en hoe ze werken.  


POSITIEVE GEDACHTEN


Wij maken samen de nieuwe aarde! Positieve gedachten zijn heel belangrijk en vaak worden mensen heel boos als zij weten wat chemtrails doen. Zij gaan schelden naar de lucht en richten zo een hoop negatieve emoties naar de hemel. Begrijpelijk, maar dit is niet de oplossing.   

 

BALANCEREN

In je lichaam bevinden zich negatieve en positieve bacteriën en wanneer de balans is verbroken dan wordt je ziek. Zo is het ook op aarde en in de ether. Help de aarde en de hemel om de balans te herstellen tussen positief en negatief.

 

Geniet van de prachtige dagen die ontstaan, weet dat er een enorme energie vrij komt. Aquarius komt is liefde, dit is voor ons allen een uitdaging. Komen de Sylphs in jou luchtruim tevoorschijn, vraag ze gerust om hulp of genezing!

De nieuwe aarde ontstaat vanuit een visie die vanuit je hart neergezet kan worden.

 BIJZONDERE ERVARING MET EEN SYLPH EN UFO


Ik en Michael waren onderweg naar Niburu Barneveld in 2010. Toen wij een mooie SYLPH boven mijn auto opmerkte. Iets eerder waren wij in een file terecht gekomen en hadden veel vertraging opgelopen en we zouden veel te laat aankomen. Maar wat bleek, ook de tijd was beïnvloed en we kwamen een half uur te vroeg aan wat echt niet kon. Ik nam dat waar op de klok onderweg en ik baalde dat we te laat zouden komen.

 

Na de ervaring met Sylph viel mijn oog weer op de klok (ook in video te zien) en er was amper tijd voorbij gegaan. Toevallig dat Michael zijn camera bij had om te filmen die middag. Ook bleek later toen Michael zijn film nakeek, dat er een UFO in de Sylph vloog. Al bij al een heel bijzonder contact en een bijzondere reis.

 

Later bleken de remmen van de auto niet in orde te zijn, we zijn door het oog van de naald gekropen. En naast die mooie ervaring, ook een bescherming gekregen. 

 

FIRST CONTACT

Wanneer er een deel van de tijd ontbreekt, tijdens een UFO contact dan is dit een feitelijk bewijs van first contact. 

Zie filmpje: