top of page

 SYLPHS

ENGELENWOLKEN

 ​

Sylphs zijn bijzondere voertuigen in de vorm van luchtwolken, deze dragen een hoger bewustzijn: "Engelenwolken".


Wanneer er regenbogen verschijnen in deze Sylphs, dan ontstaat er een eenheidsenergie. Je hart krijgt een lichtseintje en die mag jij dan ontvangen, een prachtig cadeau niet waar? Tevens laten zij de eenheid zien: "De zon is mannelijk en de wolk is van water, vrouwelijk". In een regenboog komen deze twee samen als eenheid: Heilig Huwelijk. Stem je dus af op deze Sylphs! Leer met hen communiceren.

 

ZIJ ZUIVEREN

Zij brengen de energie van liefde met zich mee en maken de Lucht helder en schoon. Wanneer er iets negatiefs gebeurd op aarde, kun je deze Sylphs vragen om te komen helpen. Eenmaal contact met de Sylphs, ontstaat er in je hart het contact met de deze zuivere energie van het licht, zo laten ze zich zien op aarde aan jou.

Zij werken samen met de Deva's, want zij maken allen deel uit van de ether..

Nog een prachtige eigen ervaring met een Sylph en UFO zie video onderaan deze pagina.

  Missie

  BIJZONDERE ERVARING MET EEN SYLPH EN UFO

Ik en Michael waren onderweg naar Niburu Barneveld in 2010. Toen wij een mooie SYLPH boven mijn auto opmerkte. Iets eerder waren wij in een file terecht gekomen en hadden veel vertraging opgelopen en we zouden veel te laat aankomen. Maar wat bleek, ook de tijd was beïnvloed en we kwamen een half uur te vroeg aan wat echt niet kon. Ik nam dat waar op de klok onderweg en ik baalde dat we te laat zouden komen.
 
Na de ervaring met Sylph viel mijn oog weer op de klok (ook in video te zien) en er was amper tijd voorbij gegaan. Toevallig dat Michael zijn camera bij had om te filmen die middag. Ook bleek later toen Michael zijn film nakeek, dat er een UFO in de Sylph vloog. Al bij al een heel bijzonder contact en een bijzondere reis.
 
Later bleken de remmen van de auto niet in orde te zijn, we zijn door het oog van de naald gekropen. En naast die mooie ervaring, ook een bescherming gekregen. 
 
FIRST CONTACT
Wanneer er een deel van de tijd ontbreekt, tijdens een UFO contact dan is dit een feitelijk bewijs van first contact. 
Zie filmpje:

sylph44.jpg
Sylph www.ashtar-rose.com
regenboog 33.jpg

 NIEUWE VISIE

POSITIEVE GEDACHTEN


Wij maken samen de nieuwe aarde! Positieve gedachten zijn heel belangrijk en vaak worden mensen heel boos als zij weten wat chemtrails doen. Zij gaan schelden naar de lucht en richten zo een hoop negatieve emoties naar de hemel. Begrijpelijk, maar dit is niet de oplossing.   

 

BALANCEREN

In je lichaam bevinden zich negatieve en positieve bacteriën en wanneer de balans is verbroken dan wordt je ziek. Zo is het ook op aarde en in de ether. Help de aarde en de hemel om de balans te herstellen tussen positief en negatief.

 

Geniet van de prachtige dagen die ontstaan, weet dat er een enorme energie vrij komt. Aquarius komt is liefde, dit is voor ons allen een uitdaging. Komen de Sylphs in jou luchtruim tevoorschijn, vraag ze gerust om hulp of genezing!

De nieuwe aarde ontstaat vanuit een visie die vanuit je hart neergezet kan worden.

bottom of page