top of page

 Cosmic Reading

 Via een reading kan ik snel en effectief kijken wat jij op dit moment nodig hebt, zodat het duidelijk wordt waar je op dit moment staat en welke richting je uit kan gaan om je doel te bereiken.

Jouw hulpvraag nemen we daar in mee.

Dit kan zijn om je innerlijke groei te stimuleren in:

Verruiming Bewustzijn, Jouw Gaves Versterken/Herkennen, Familiebanden, Relatieproblemen of Verdieping van sterke kanten, Werk en Talenten, Collega's, Opvoeding, Innerlijk kind Contact, Jouw Unieke Blauwdruk.

 Tevens gaan we ook de energie in balans brengen.

 Resonanties

In welke laag loop je vast? Waar zijn de resonanties uit balans en welke mogen hersteld worden.

 

 

Goddelijk leven © Ashtar Rose.jpg

 ROUWPROCESSEN

 

Bij rouwprocessen mogen we afscheid nemen van dierbaren vanuit een liefdevolle omarming. Het laatste afscheid kan met veel emoties gepaard gaan en er kunnen soms blokkades of onbeantwoorde vragen ontstaan. Het 'vergeten' afscheid, kan via een laatste 'gesprek'  helend zijn. Een afronding is dan nodig: 'Aards en Energetisch'. Via een reading kan er een mooie uitleg gegeven worden, zodat er acceptatie en begrip ontstaan. De overleden dierbare kan nu losgelaten worden vanuit een vredelievende energie. 

Er zijn vele vormen van afscheid nemen, jouw rouwproces is uniek.

Heb je meer nodig, dan verwijs ik je door naar een diepte healing:  lichtactivaties / lichtreis in de resonanties.: ferquentie reset.

Missie

Ik ben een instrument van het Universele Licht en via mijn innerlijke licht en talent kan ik de verbinding maken met een liefdevolle Hogere Lichtwereld. Ik ben een beelddenker en heb telepathische gaven, communiceer via beelden, energie en kan positieve en negatieve patronen waarnemen. Dit is een universele taal met een eigen betekenis en elk mens heeft een eigen toon en symboliek. Er zijn vele soorten niveaus van bewustzijn en vele manieren om dit te bereiken, ik hoop zo andere in hun Lichtkracht te stimuleren, zodat jij weer contact krijgt met je ware zelf, jouw blauwdruk.

RESONANTIES

Via een afstemming op jouw innerlijke hulpvraag, komen de antwoorden via symbolen, archetypes en droombeelden die verbonden zijn met jouw innerlijke taal van het hart, deze mogen zichtbaar worden. Energiepatronen lezen vanuit de onbewuste lagen die voor jou nog verborgen zijn, gaan we openen in de psychische, mentale en emotionele lagen, aangevuld met de ervaringen vanuit de fysieke wereld. Zichtbaar en onzichtbare patronen. 

Herinneringen zie ik als wolken uit het verleden welke via jouw gedachten naar buiten komen.

REIZEN DOOR DE FREQUENTIE NIVEAUS

Elke dimensie of laag in de aura heeft een eigen trilling van geluid en licht. Deze vibraties of resonanties komen dan samen en openen een eenheidsenergie, een portaal waardoor ik wordt geleid om te kunnen waarnemen. Ik reis door de verschillende frequenties heen en spoor storingen op, zodat ik deze kan herstellen.

 Arthura 

bottom of page