top of page

 Meditatie

INNER SILENCE
Het nieuwe communiceren gaat via de innerlijke stilte.  Het hart openen en het gevoel volgen op nummer één plaatsen. Via de innerlijke stilte kan men veel beter waarnemen, inzicht in problemen en oplossingen zien. De stilte of meditatie maakt het bewustzijn open.


 

 Binnen de innerlijke kern van het hart ligt de balans van jouw stilte.

Deze regelmatig bezoeken en ontwikkelen helpt je helder te blijven tijdens chaotische tijden. Stress kan zo omgezet worden en verwarring opgeheven.

Vitaal blijven en bewust. 

Via een individuele kosmische reis, healing of reading geef ik de activaties, resets, uploads, lichtcodes en traumabehandelingen, kosmische verbindingen door.

Lees meer over de kosmische reis >>
De workshops in de natuur zijn bedoeld om het intuïtieve vermogen te ontwikkelen. Het communiceren met de fysieke plant en met de energie van de natuur, het innerlijke licht. Het focussen op dit innerlijk licht in jezelf en in alles geeft een bewustzijnsverruiming. De kennis over de ziel van een plant of dier zijn op de achtergrond geplaats en zo is het vermogen om dit waar te nemen vergeten. De energie te voelen van jezelf wordt weerspiegeld via de natuur.

Via Meditatie, Ceremonies van het Licht of een helende wandeling door de natuur kan ik veel bij je openen. Een Kosmische Reis richt zich op een innerlijke beleving van het ontmaskeren van schaduwen welke om jouw innerlijk licht zijn gewikkeld. Via de stilte van je hart, kun je de natuur ervaren vanuit een dieper level. De diepere laag van je ziel activeren.
 

JOUW AQUARIUS ENERGIE EN STERRENLICHT OPENEN

bottom of page