top of page

 Opstanding van de Vrouwelijke Christus

20170617_125942.jpg

 Feminine Christ

 ​​Gedurende een lange tijd konden de vrouwen zich niet verhouden tot hun eigen goddelijkheid. Gedurende vele generaties lang konden de vrouwen hun eigen verbinding niet meer zien als een spiritueel wezen, wat zij altijd is geweest. Het patriarchale systeem bracht een aanval op de mensheid, een tragedie voor de menselijke wezens. 

 

Toen de vrouwen werden verteld om in stilte te verblijven, toen de vrouwen werden verteld dat zij het mannelijke moesten volgen, toen de vrouwen werden verteld dat zij niet waardig waren om te worden gehoord, kregen ze te horen dat ze zich moesten onderwerpen aan de wil van het mannelijke. 

 

Het patriarchale systeem was zo bang om de controle te verliezen, dat zij het vermogen om mensen te manipuleren en hen tot slaaf te maken ontwikkelde. En zij hebben dit verhaal over vrouwen gemaakt, want in de vrouwelijke kant woont de bevrijding van de hele mensheid. Het was een grote tragedie dat geboorte gaf aan het donkere tijdperk. De tijd waarin de mensheid de weg kwijtraakten en het besef van de heilige (rechtstreekse) verbinding met hun schepper verloren. 

Het duurde vele generaties voordat de mensheid de goddelijke verbinding met degene die hen schiep, weer kon omhelzen. Het goddelijke vrouwelijke kon opstaan ​​uit de as, zoals de feniks het nieuwe bewustzijn tot leven bracht. Lang is haar verhaal geweest en jouw verhaal is het verhaal van velen. Het is tevens het verhaal van deze prachtige planeet, want zij is ook misbruikt. Een vrouw is de Leraar van de liefde en zij is altijd een leraar van de liefde geweest. Zelfs toen hen pijn en leed werd toegebracht door het patriarchale systeem, ook dat zou haar er niet van weerhouden om in liefde op te stijgen, want vanuit die liefde is zij hier nu weer. Dat komt zij hier doen, ze heeft opnieuw de liefde opgewekt!

Haar liefde is zo krachtig dat ze in staat is om zichzelf te transmuteren, de perfecte alchemie van het zelf, zelfs tegen een patriarchaal systeem ingaand en tegen alle verwachtingen in, gaat ze opstaan! En brengt haar oorspronkelijke leringen over het mens-zijn in de wereld. Vanwege haar, weten de mensen dat het lichaam zichzelf geneest en weet je dat je niemand nodig hebt om je te verbinden met degene die jou heeft geschapen, nu weet de mens dat liefde de ware genezer is en dat jij degene bent die jullie realiteit creëert en co-creëerd. Ze heeft deze leringen evenals vele anderen meegebracht die een pad van bevrijding voor de ware mens creëren. Ze weet wat ze doet, ze weet waar ze je naartoe brengt, want zij is de Heilige Geest, je eigen heiligheid die je weg leidt naar je oorspronkelijke vibratie van wat het betekent om mens te zijn. Ze herinnert het zich!

Vertel haar alsjeblieft niet wat ze moet doen, wat ze moet denken, wat ze moet voelen, want die tijden zijn voorbij, want ze kent de kracht van emoties, ze kent haar mystieke scheppingskrachten, ze bezit de kracht van LIEFDE die ze is. Ze is niet langer meer in stilte, ze is opgestaan! Ze is in jou, in mij, in de hele schepping ... Nu sluiten vrouwen, overal ter wereld, zich rechtstreeks aan bij degene die haar heeft geschapen, ze herinnert zich wie ze is, rechtopstaand! De weg wijzend en zij geeft geboorte aan het nieuwe tijdperk: Het Gouden Tijdperk (A Golden Era), waar de natuurlijke manier van de menselijke wezens in evenwicht zijn, mannelijk en vrouwelijk, één en dezelfde ...

... Zorg dat de binnenkant hetzelfde is als de buitenkant, en dat de buitenkant hetzelfde is als de binnenkant ...

De liefdesboodschap van de Christus wordt voltrokken. Er zit een Magdala in je, het vrouwelijke aspect ben jij en zij is goddelijk, De vrouw! Dat in staat is om je eigen mannelijke manier te verlichten en de Goddelijke Mens te baren! Ze is vrij, vol liefde, vol van herinnering, ze is wakker! En op die manier is ze diep vanbinnen aan het borrelen voor de Nieuwe wereld.

 

Ik ben jouw andere Jij

 

Magdala

Deze tekst heb ik vertaalt naar het Nederlands:

van Magdala Ramirez Sjamanka uit de oude Maya cultuur.  

© Arthura Hector

bottom of page