Acerca de

Ashtar Rose logo 2020 © Arthura Hector_edited.jpg

 Art & Healing
 

Natural Therapy

13 Starlight Activations 

THE WAVES OF ASHTAR ROSE

Natuurlijke Therapie gaat uit van de ritmes van de natuur, zowel aards als kosmisch. Kine healing: healing vanuit de golven van de kristalroos. Deze energie wordt een nieuw pad vanuit de Magdala energie. Vanuit de aardse natuur starten we om de energie goed vanuit de aarde en het fysieke deel in balans te brengen. Jouw fysieke lichaam bevat een zelfgenezend vermogen. Hoe werkt zelfgenezing? Via de stroom van de regenboogslang en via de activaties van de roos. Hoe ga je je eigen levensenergie opwekken?   

STERRENLICHT ACTIVATIES

Deze 13 workshops bevatten bepaalde onderdelen, zoals in een labyrint zijn er vele paden. In dit geval waves, de ritmes en golven van bevrijding van jouw kennis. In 12 delen en activaties zijn deze te openen.  Bijvoorbeeld 6x 2 workshops. Of uitgebreid in 13x. Waarin Ashtar Rose een rol speelt, deze gaan we gebruiken.

DE HEILIGE GEEST

De Holy Spirit leeft ook binnen jou en het vrouwelijke principe kan dit openen. De vrouw is de brenger van dit Licht. Dit Licht brengt vrede en liefde, voor een lange tijd was dit licht versluierd. In ieder bevind zich een vrouwelijk deel. Maar nu gaat het werkelijk open, want de aarde roept jou: Wij zijn samen één...

We gaan letterlijk met onze voeten in de aarde en openen de activaties van de roos, om ons hart te openen en jouw andere delen. Dit doen we vanuit de kine, de kosmische roos, de 13 ritmes.

Via verschillende soorten Activaties / Natuurmeditaties / Kunstzinnige Workshops / Kosmsiche Reis, om vanuit de stilte de ziel te ervaren van moeder natuur (aarde roos) en de zon (kosmische roos).

Stilte en beweging komen samen in de ROOS en deze stroomt vanuit de levenskracht: chi.. (kine).

Er zijn verschillende activaties van Ashtar Rose, welke via de verschillende kleuren doorwerken. Via trance reis en de kosmische reis gaan we naar die delen die voor jou nog onbekend zijn. Starseeds worden wakker en brengen de balans terug in de wereld.

Verschillende vormen van Art & Healing

Deze wordt individueel gegeven of in groepsvorm.

 Art & Healing

Goddelijk leven © Ashtar Rose.jpg

 Aura & Cosmic Energy Cleansing

lotus-g468a058f3_1920.jpg

Cosmic Journey

 Inner Light & Starlight

lotus-g6c57ff6ee_1920.jpg

 Meditation

 Inner Silence Connection

watercolor-g37cb555dc_1920.jpg

 Art Therapy

 Inner  Star Light Drawing