top of page

Acerca de

Natural Therapy

Ashtar Rose logo 2020 © Arthura Hector_edited.jpg

 Cosmic  Consiousness

 Starlight Activations 

THE HEALING WAVES OF ASHTAR ROSE

AARDE ACTIVATIES

Natuurlijke Therapie gaat uit van de ritmes van de natuur, zowel aards als kosmisch. Healingen vanuit de golven van de kristalroos. Deze energie wordt het nieuw pad. Jouw aarde-energie mag goed vertegenwoordigt zijn.  Via de spirituele wandeling in de natuur kan ik je weer verbinden (activeren) met de energie van de aarde. 

 

Jouw fysieke lichaam bevat een zelfgenezend vermogen. Hoe werkt zelfgenezing?  Ik leg je dit uit tijdens verschillende soorten activaties. Akasha kronieken openen om dichter bij jouw oorspronkelijke kennis te komen.

STERRENLICHT ACTIVATIES

De kosmische activaties verbinden jou weer met je originele kosmische blauwdruk. Jouw kosmisch licht. De Goddelijke Oerbron, Verticale Lichtlijn, Hoger Zelf, Dimensies. Blokkades opheffen die dit verstoren. 

 INNERLIJK LICHT ACTIVATIES

Innerlijk licht is verbonden met de aarde en de kosmos. De energie van deze twee golven komt samen in het hart. Daar waar jouw innerlijke kennis ligt besloten, dmv activaties kan dit licht weer gaan stralen. Jouw goddelijke vonk activeren en verbinden met de kosmos, de OERBRON en de AARDEKERN.

Stilte en beweging komen samen in het HART en deze stroomt vanuit de levenskracht: Chi.

Er zijn verschillende activaties, welke via de verschillende kleuren doorwerken. Hoger bewustzijn, Starseeds, Kosmische Kennis worden wakker en brengen de balans terug in de wereld.

 

We gaan letterlijk met onze voeten in de aarde en openen de activaties van de aarderoos, om het hart te openen. Dit doen we vanuit de kosmische roos, via de ritmes van het licht. (Hogere Frequenties).

Via verschillende soorten Activaties / Natuurmeditaties / Spirituele Wandelingen / Kunstzinnige Intuïtieve Workshops en Healingen te genezen, kom weer in balans en reset de stress die jouw gevangen houdt. Om vanuit de stilte de ziel te ervaren van moeder natuur (aarde roos) en de Oerbron (kosmische roos).

Verschillende vormen van Art & Cosmic Healing

Deze wordt individueel gegeven of in groepsvorm.

Neem contact op voor meer informatie via een SMS naar:

06-8567590

bottom of page