top of page

 Cosmic Reading

 In een reading gaan we kijken waarin jij op dit moment inzicht nodig hebt, zodat er weer duidelijk in waar je op dit moment staat en welke richting je uit kan gaan om je doel te bereiken.

Dit kan zijn om je innerlijke groei te stimuleren bij:

Relaties, Werk, Familiebanden, Talenten, Opvoeding, Innerlijk kind.

 Tevens gaan we ook de energie in balans brengen.

Healing energie vanuit de Goddelijke Lichtwereld, het Christusbewustzijn.

 

Goddelijk leven © Ashtar Rose.jpg

 ROUWPROCESSEN

Een reading duurt één uur en kan inzicht en duidelijkheid geven over jouw persoonlijke situatie, zodat je weer verder kunt. Voor een diepte healing verwijs ik naar de kosmische lichtreis.

Bij rouwprocessen mogen we afscheid nemen van dierbaren vanuit een liefdevolle omarming. Het laatste afscheid kan met veel emoties gepaard gaan en er kunnen soms blokkades of vragen ontstaan. Het 'vergeten' van een energetische afscheid komt vaak voor. Een afronding is dan nodig vanuit beide kanten: 'Aards en Energetisch'. Via een reading kan er een mooie uitleg gegeven worden om dit laatste afscheid tot rust te brengen zodat er acceptatie en begrip ontstaan.   

De overleden dierbare kan nu losgelaten worden vanuit een vredelievende energie. 

Er zijn vele vormen van afscheid en rouwproces.

Missie

Ik ben een instrument van het Universele Licht en via mijn innerlijke licht en talent kan ik de verbinding maken met een liefdevolle Hogere Lichtwereld. Ik ben een beelddenker en communiceer via beelden. Dit is een universele taal met een eigen betekenis en elk mens heeft een eigen symboliek. Er zijn vele soorten niveaus van bewustzijn en vele manieren om dit te bereiken, ik hoop zo andere in hun Lichtkracht te stimuleren, zodat jij weer contact krijgt met je ware zelf.

De afstemming op jouw innerlijke hulpvraag kan ik op deze manier beantwoorden. De antwoorden kunnen via symbolen en droombeelden die verbonden zijn met jouw universele Taal van het Licht zichtbaar worden. Energie lezen vanuit de onbewuste lagen die voor jou nog verborgen zijn, gaan we openen in de psychische, mentale en emotionele lagen, aangevuld met de ervaringen vanuit de fysieke wereld.

Herinneringen zie ik als wolken uit het verleden welke via jouw gedachten naar buiten komen.

Elke dimensie of laag in de aura heeft een eigen (snaar)trilling van geluid en licht. Deze vibraties komen dan samen en openen een eenheidsenergie, een portaal waardoor ik wordt geleid om te kunnen waarnemen, via beelden vanuit het universele eenheidsbewustzijn, het Christusbewustzijn.   

 

© Arthura 

bottom of page