Aqua Kids

 Kinderen van Aquarius

Aquarius is de therapie van het waterbewustzijn. Het water is het symbool van de vrije beweging en de vrije geest. Water energie is een zeer intelligente kracht. Hoogbegaafdheid, Hooggevoeligheid en Paranormaal bewustzijn vallen onder het waterbewustzijn. Zij zorgen voor een andere kijk op de wereld, soms spreken zij een andere 'taal' waardoor zij niet goed begrepen worden. Miscommunicatie ontstaat, waardoor zij zich gaan afsluiten en geïsoleerd gaan leven. Sommige vluchten in een afhankelijkheid aan middelen of internet. Waardoor hun talenten verloren gaan.

KRACHT VAN HET WATER BEWUSTZIJN

Zacht golvend stroomt het water door alles heen. Het polijst zachtjes de elementen schoon en creëert andere vormen in de materie, maar ook in het mentale en psychische proces. Het creëert vele vormen waardoor het andere inspireert. Zij maakt ruimte voor gevoelens en wanneer het water rustig beweegt, wiegt het de ziel in slaap. Het brengt je naar de droomtijd en laat het onbewuste boven komen. Waterenergie is eerlijk en empathisch.

MAANENERGIE

Door de maan kan het water over de aarde heen en weer bewegen, maar ook door jou systeem. Het kan je helpen om bewust te gaan leven en het raakt je aan om jouw unieke zelf te ontplooien. Wie ben jij werkelijk? Maar ook de zon heeft invloed, die beschijnt de maan in de nacht tijdens de droomtijd. Licht en water komen dan samen als een mooie eenheidsenergie.

Als energetisch en creatief therapeut kan ik de chakra's en energielagen lezen en herstellen.

Ik neem dit waar als kleurrijk levendig schilderij waarin de onbalans en blokkades zichtbaar worden als doffe energievormen. Ook qua geluid resoneren deze anders, minder helder.

Hoog trillende energie is helder, vrolijk en levendig. 

Lees verder sessies, workshops, reading of meditaties

Ashtar Rose logo 2020 © Arthura Hector.png

 Lumen Internum