top of page

 Het Bovenaardse

Interview 1967: George van Tassel meets Ashtar 

   ASHTAR is Een etherisch lichtwezen en een liefdevolle intelligentie welke bestaat uit puur Licht. Zijn bewustzijn is zo divers en breed, zeer ruimdenkend, onmogelijk om dit helemaal te bevatten. De waarnemingen zijn verschillend maar komen overeen. Het zijn weerspiegelingen vanuit de mens en een hoger lichtwezen, een communicatie die wij nog niet helemaal begrijpen:

TELEPATIE EN GEDACHTEKRACHT

Ik heb zelf het idee dat wij hem nog niet in zijn totale originele staat kunnen waarnemen. Het bewustzijnsveld waar hij zich bevindt is zeer hoog van frequentie. Niet iedereen kan deze frequentie waarnemen.

Vanuit een golf van liefde heb ik Ashtar mogen ontmoeten. Deze openbaring van het Licht opende mijn kosmisch bewustzijn. Wanneer dit gebeurt dan laat hij je kijken voorbij de sluiers. Dat kan confronterend zijn, maar ook erg mooi. Talenten die onbewust waren gaan eindelijk weer resoneren.

De ware herinnering aan wie je werkelijk bent komt boven, jouw ware blauwdruk opent zich.  Ooit was de mens een prachtig wezen met heel veel Lichtkracht en bijzondere talenten. De herinnering aan een Aards Paradijs is geen fantasie en ligt bij iedereen diep in het hart opgeslagen en de tijd is gekomen om dit paradijs weer op aarde neer te zetten. dat gaat niet ineens, maar sneller dan je denkt. Alles ligt verborgen achter de sluier van illusie, doorbreek deze en je kunt weer 'zien".

Een zeer intens verlangen gaat nu opstaan om dit alles weer te herenigen tot heelheid. 

© Arthura De ET's (UFO) zijn onder ons en binnenkort zal er bewijs komen, inmiddels is de onthulling begonnen Engeland en VS: zie Awaking News UFO Congres 2021/2022/2023. 

Inform yourself and do your own research.
MORE ABOUT UFO ON MY WEBSITE

DOCUMENTARIES ABOUT THIS TOPIC
History Channel: 'Ancient Aliens' and Discovery Science:
'NASA's Unexplaned Files'.  (You Tube).
fantasy-g5871aa2c3_1920.jpg
bottom of page