top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Engel Michaël: Legioenen van het Licht dalen neer


ENGEL MICHAËL

Brengers van de dageraad sta op!

Het is tijd om "de brengers van de dageraad" te omhelzen met het gouden licht. Zij hebben een zeer moeilijke tijd achter de rug en de kering van het licht is inmiddels begonnen. Wanneer de zon het laagste punt bereikt op aarde, dalen de legioenen van Michaël neer. Dit zijn de legioenen vanuit de Engelendimensies en deze poorten worden nu ontsloten om het gouden licht door te laten stromen. Het neerdalen van dit gouden licht, is al lang geleden benoemd. De tijd is nu werkelijk aangebroken. Zij zijn vanuit God gezonden, om de mens te helpen in deze barre tijden.


BLAUWE MAAN 31 OKTOBER

Een deel van deze legioenen, landt binnenkort in de periode van de blauwe maan. Vele lichtgolven gaan vanaf dat moment de aarde bevruchten, om de liefde te herstellen in het hart van de mens.


BRENGERS VAN DE DAGERAAD

Vanaf het moment van omhelzing van het gouden licht, gaan de brengers van de dageraad opstaan, de activaties worden massaal ontvangen. De eerste golf is in aantocht en verspreid zich over de hele wereld.


STRALENDE HARTEN

Daar waar het hart het meeste straalt zullen zij als eerste neerdalen, om samen met deze mensen een groot licht door te geven. Tevens raken zij degene aan die heel erg diep zijn gegaan en hulp nodig hebben. Zij geven hen de kracht om weer op te staan: "Nieuwe moed zal in je stromen en de balans in je hart wordt hersteld". Het Goddelijk licht en de liefde die straalt vanuit de Engelen worden steeds groter naarmate de tijd verstrijkt. Samen met jou en allen die dit willen ervaren, wordt dit een fenomeen welke nooit meer vergeten wordt.


Je voelt de energie door dit bericht heen stromen. Een energiegolf van krachtig en levend licht.


BINNENAARDE: HET LEVENDE WATER

Het levende water zal zich ook gaan roeren en vele heilige golven in beweging brengen. Deze golven worden gecreëerd vanuit de kern van de aarde. De heilige wezens van de binnenaarde komen naar je toe om jou te wakker te maken. Via de golven van liefde zullen zij zeggen: "Het is tijd, sta nu op. Wij dragen jou een warm hart toe en willen graag met je samenwerken.


De legioenen van het licht werken samen met de heilige wezens van de binnenaarde en deze vereniging is nu compleet. Het startsein is gegeven vanuit de Goddelijke Bron en Moeder Aarde. Een nieuwe golf van zuivere energie wordt nu neergezet. Eerst zal deze zich zachtjes gaan bewegen, om uiteindelijk via een steeds groter wordende golf van zuivering bij je binnen te komen. Dit water is heilig en hersteld alles. Nu je dit weet kun je dit openen. Wanneer het levende water bij je langs komt en het hart is afgesloten, dan wordt het lichaam eerst van buitenaf gezuiverd. Op die manier word de mens laag voor laag steeds dieper gereinigd.


STA IN JE WAARHEID

De mensen die hun innerlijke waarheid omhelzen, daar zal deze zuivering mild verlopen. De zuivering zuivert de leugen waarin je vast zit. De illusie wordt weggespoeld en ingestraald. Beide vormen gaan nu aan het werk en dat kan pittig zijn. Vooral wanneer je vast zit in een oud patroon. Ga volledig in dit proces staan, wees eerlijk naar jezelf en anderen. Breng het verleden in balans en wees een mens van licht. Laat de Engel in jou weer ademen via het hoger zelf. Geef deze de zuivere (ether) lucht die het nodig heeft.


CHAOS

Keer steeds vanuit de chaos terug naar de rust, zodat mooie natuurfenomenen je steeds weer kunnen bereiken. Het is nu de tijd om volledig te gaan genieten van het gouden licht. Het gouden licht ontluikt via de ochtendstonden en daar waar jij, bringer of the dawn, uit geboren word. Hun gouden hart gaat open en het heilige water zal stromen door de graal van het levende bewustzijn. Omarm het leven en niet het verderf. Kunstmatige golven van angst worden ook neergezet, alleen hun richting raakt verstrikt. Het beïnvloeden van de menselijke geest werkt niet meer zoals eerst. De kunstmatige radar raakt verward in het plan van manipulatie.


Naast de chaos van het angstvirus, gaan de golven van het levende water en het levende licht verlichting brengen. Juist in moeilijke tijden komt het naar je toe. Je mag er om vragen voordat je gaat slapen, of wanneer de nood heel hoog is.


DE AARDE

Wanneer alles stilvalt, zal er vanuit de aarde een helende energie opstijgen. Via de natuur zal het de mens gaan bereiken. De zon zal gaan stralen om via de stilte van jouw hart te gaan spreken. Zijn schoonheid zal je overspoelen met harmonie. Via de ether zal het klimaat als een deken van rust over je heen vallen. Haar vibratie doet je adem even stokken van verwondering, een zuiverheid welke magisch te noemen is.

HET HEILIGE WATER

Drink het water op verschillende wijzen. Stromend water draagt de kracht van explosie en verandering en heeft een andere kracht dan stilstaand water, deze draagt rust uit en harmonie. Beide zijn heilig en nodig. Wanneer je water drinkt: "Omarm de beker (de graal) van het water en maak het levend via jouw eigen trilling. Zodat er heilige kristallen ontstaan. Plaats bloemen bij het water. Bloemen dragen de vorm van heelheid en kunnen het water extra in energie versterken. Plaats het water in een lichtbron zoals de zon of de maan. Laat het een dag en een nacht staan en roep mijn naam. Ik, de Engel Michaël zal dit water zegenen en nu kun je dit heilige water drinken. Dit water is heilig en zal niet alleen je dorst lessen, maar een heling van harmonie geven in je hart ".


Vanaf nu komen de Licht-legioenen naar je toe en wij zijn met vele. Vanuit het Christusbewustzijn en hoger resoneren wij. Vraag ons gerust om hulp.Adonai

Engel Michaël,

Wij groeten het licht in je hart


28 Oktober 2020


Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel (om te lezen), onder vermelding van de bron: © Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reserved.


Comments


 ARCHIEF
bottom of page