• Arthura Hector

DE HACKERS EN DE STRIJDERS

ASHTAR

Het vuur is gedoofd maar in de smeulende rook, kan alles weer oplaaien.. Degene die bewust verdeeldheid zaaien zullen er zelf de dupe van worden, dat is het schrijnende van deze hele situatie. Wordt je bewust van het goed en het kwaad en welke functie zij mogen uitdragen. De waarde van een oorlog ligt voor vele nog in de overwinning. De overwinning vormt een herinnering in het collectief bewustzijn en de pijn kan lang gevoeld worden. Het herstellen van de vrede kan helend zijn, maar welke offers zijn er gebracht?


Het besef om op te staan en ergens voor te vechten, is misschien wat uit balans is geraakt. Waar sta je voor en waar ben je tegen, is het niet beter om vanuit het midden alles te overzien? Een nieuwe wereld ontstaat nu en de start is chaotisch. In de chaos van alle verwarring bevinden zich vele, die denken voor de waarheid te vechten. Vecht jij om je eigen plekje te beschermen? Dat is de meest logische drijfveer. Iedereen wil veilig zijn, zeker in deze onzekere tijden. Hackers, bluffers en de zuivere zielen zullen elkaar tegenkomen. Leer van elkaar en kijk vooral wat voor lijden er mee gepaard gaat. Neem je verantwoordelijkheid voor de gevolgen die daaruit voortvloeien.


Laat dat de rode draad zijn, maar ook je begrenzing.


KARMISCH WIEL Ik, Ashtar spreek liever niet over het karma en het wiel waarin alle pijn wordt verzameld voor een volgend leven. Ik spreek liever over de oplossingen die beide partijen genezen en goed doen. Op die manier ontstaat er minder lijden en meer kracht in de ziel. Besef goed dat elkaar verdriet doen, het enigste is wat er later in jouw herinnering achterblijft. Het trauma. In het collectief geheugen zijn er tal van periodes waarin mishandeling en het grote verlies centraal staan. Denk maar aan WOII, welke lagen moesten overwonnen worden in de ziel? Nog steeds zijn er de pijnlijke gedachte die ronddwalen in de menselijke geest. Het duurt lang om dit trauma te verwerken en je doet dit met elkaar. Zowel de daders als de slachtoffers worden daardoor belaagd.


Waar sta jij en wat is jou positie? Is het echt "goed" wat je doet en de middelen die je gebuikt zijn deze te rechtvaardigen of excuseer je je nu? Hoever ga je hierin door, kan je nog stoppen als het te ver gaat. Weet dat je meegezogen kan worden in iets wat groter is dan jijzelf. Het monster wat nu opstaat en vele voed wordt gecreëerd door de mensheid zelf, kijk uit want het eet je op met huid en haar. Wat blijft er dan nog over van jou mooi mens, als je de controle over het beest verliest.


Het Beest Ik, Ashtar vertegenwoordig de heelheid en de harmonie. Niet het monster waar je naar op zoek bent in de strijd. Het is de grootste vergissing die mensen kunnen maken. Of in andere gevallen het zwarte schaap en sommige reageren zich hierop af. Voor hen die dit nodig hebben zal ik dat zijn, maar besef dat jouw eigen schaduw opstaat en reflecteert in mijn liefdevol licht. Wie bevecht je nu: Het monster in jezelf of de waarheid van de liefde?

Vele bevechten hun eigen schaduwmonsters en pas op, samen maken jullie er één groot beest van. De monsters en demonen komen voort uit jullie eigen geest. Misleiding van de waarheid en manipulatie zijn de start, maar hoever ga jij zelf hiermee door.


Weet waarvoor je vecht en op welke manier

Het manipuleren van de ander geeft je waarschijnlijk een gevoel, waar je zo naar op zoek bent. Het gevoel van overwinning: een boost van macht en trots? Misschien heb sommige dat nodig om een deel in zichzelf te compenseren. Maar wat ik, Ashtar ziet: zijn mensen met een goed hart, maar zij zijn leeg vanbinnen en zij hebben veel honger naar herkenning en aandacht. Wanneer iemand werkelijk zijn vijand probeert te verslaan, dan kun je je beter afvragen, wie is die vijand?


Weet wie je vijand is en omarm deze, het is vaak een deel van jezelf. Een reflectie van een schaduw die je verafschuwt.


Er zijn vele reflecties en sommige zijn wonderschoon.

Het paradijs op aarde is een reflectie van liefde die diep vanbinnen gekoesterd wordt. Alleen waar vecht je voor en wat is je positie? Welke herinneringen geef je door aan de volgende generatie..

Ben jij

Verborgen, Onbekend en Onbevreesd? Durf jij daar in de schaduw de ander te manipuleren, te kwellen? Wat als ik zeg dat wij van het licht jullie kunnen zien. Je zichtbaarheid is zo helder als water in het licht van God.


Ik zend liefde naar je hart

en naar allen die dit lezen

Adonai

ASHTAR


Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder de vermelding van de bron: Arthura Hector www.ashtar-rose.com © All rights reserved.10 keer bekeken

 ARCHIEF

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda