• Arthura Hector

Vergroot je innerlijk Licht


VERSCHUIVING VAN LICHT

Moeder Aarde spreekt vanuit haar Lichtkern:

Wanneer er vele verschuivingen in en op mij gaan ontstaan, zal er een groot licht zichtbaar gaan worden. Dit licht zal in de harten van de mensen gaan schijnen.

Dit Licht is de bron van de innerlijke kennis en de vele unieke ervaringen bij de mens staan op.

Door contact te maken met je eigen innerlijke kennis vergroot je het innerlijke licht. Dit licht kan gaan schijnen als jij dit toelaat. Open de deur die al zo lang gesloten is, lief mens. Ik help je daarbij, want door mijn verschuivingen, schuif ik steeds verder de illusie opzij: zoals een gordijn wat het daglicht niet kon toelaten.

Het grote innerlijke licht van mijn kernkristal komt vrij en zal jou diep raken. Elk mens mag nu het besluit gaan nemen om dit licht te accepteren of niet. Dit is de eigen keuze van de mens. Wanneer jij dit licht toelaat in je hart, kunnen wij onze harten gaan verbinden. Deze verbinding zal een groot licht uit gaan dragen en elk ander mens openen. Werp niet langer de schaduw van de illusie om je heen, maar sluit je aan op mijn licht, de kernkristal. Verschuif met mij mee in de nieuwe frequentie van liefde. Veranker je licht via mij en je zal versteld staan wat er gebeuren gaat. Jouw innerlijke kennis gaat open in de waarheid van het Goddelijke Licht. Deze diepe kennis geeft nieuwe impulsen en zal het komend jaar worden uitgewerkt. Volgend jaar, in 2020 zal dit licht de nieuwe basis gaan vormen voor een nieuwe wereld. Deze nieuwe basis zal steviger worden naarmate de jaren verstrijken en het licht zal groter worden. De toekomst wordt mooi op aarde, maar ik heb wel jouw hulp en medewerking nodig.

INNERLIJKE LICHT EN KENNIS

Het innerlijke licht wat elk mens en elke planeet bij zich draagt is een unieke verbinding met de Goddelijke Bron. Laten we elke dag samen gaan komen in dit Licht en de verbinding gaan maken met elkaar. Het schept een nieuwe band met mij en alles wat op mij leeft. Zodat de nieuwe kennis gedeeld kan worden met elkaar, om de nieuwe aarde te verwezenlijken.

Ik ben zo verheugd om deze boodschap te verspreiden onder jullie, zodat ook de kosmische krachten zich kunnen aansluiten. Het licht zal vermeerderd worden om zo iedereen te kunnen dragen. Vergroot je licht door eenheid en liefde, zodat je innerlijke kennis je hart kan binnenstromen en je geest kan vervullen met de waarheid van het Goddelijke. Op aarde zijn in deze chaotische tijd is vermoeiend en zwaar. Toch gaat daar verandering in komen, door deze verschuivingen maak ik vele wakker om de angst los te laten. Kies voor vertrouwen en vriendelijkheid, want paniek kan irritatie en kortzichtigheid veroorzaken, wil je zo zijn? Niemand wil zo leven. Via het innerlijke licht komen er tal van oplossing vrij voor de vele problemen.

Mijn innerlijke kern gaat gloeien als een zon en een zon is een ster, dus ik word een ster!

Het is wennen voor velen, omdat ze mij zo niet kennen. De oude aarde is immers een planeet met een afgekoelde oppervlakte, waarop een weelderig leven zichtbaar is. Niks gaat verloren, maar er gaat wel veel omgezet worden. Mijn trilling gaat omhoog en vele kunnen dit nog niet accepteren. Zij willen vasthouden aan het oude en dit kan helaas niet. Niemand kan dit tegenhouden, mijn beslissing is heel duidelijk. Ik ga ascenderen, lieve mensen. Mijn groei is een feit en ik kan dit niet meer tegenhouden: Ik ga open in het grote licht.

Ik nodig elk mens en elke levensvorm uit om mee te gaan in dit ascentie-proces. Ook de planeten om mij heen! Zij maken allemaal deel uit van de grote verandering die plaats gaat maken voor een nieuwe energie. Een vorm die alleen voorgesteld kan worden vanuit een open perspectief. Ik probeer deze in een rustig tempo aan jullie voor te stellen.

Een ster is een stralend fenomeen en de mens zal een sterrenmens gaan worden. Het licht gaat dus open in alle harten. In alle cellen komt er een grote vreugde vrij tijdens deze opgevaren energie.

FANTASIE EN VISUALISEREN

Wat kan jij nog meer doen, om mij te ondersteunen in dit proces? Laat je fantasie de vrije loop en visualiseer jouw nieuwe pad. Het Aquariuslicht zal dit begrijpen en zij zal je mee gaan helpen om dit te manifesteren. Maak van je fantasie een voedingsbodem. Net als eten, drinken en slapen, zo zal de fantasie ook een eerste levensbehoefte worden om te (over)leven op aarde. Vele geheimen geef ik prijs en deze is er een van.

Niet alleen de mens gaat fijnstoffelijk worden, ook de dieren, de planten, de bomen en alles wat leeft. Het zal in het begin wat langzaam gaan, want de grofstoffelijke aarde mag worden omgevormd tot fijnere atomen. Hoe hoger de energie kan vibreren, hoe sneller de verschuivingen zullen gaan. Er is geen reden tot paniek, maak de afstemming en open je hart. Stem af op het nieuwe.

Dit was Moeder Aarde en ik verbind mijn licht met je kern

Namasté

6 april 2019

Dit bericht mag worden gedeeld in haar geheel en onder vermelding van de bon: Arthura Hector

www.ashtarcommandnederland.com

All rights reserved © ART-hura

#Aarde #Licht

299 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

 BERICHTEN

 ARCHIEF