Ik wordt gestalked: " lang leve social media, hoera"


Ik word bedreigt met de dood

July 4, 2018

Arthura Hector

Social media kan erg gevaarlijk zijn. Ik geloof dat dit duidelijk aan het worden is over heel de wereld. Vanaf 2016 gebeuren er rare dingen. Ik ga een deel nu openbaar maken, zodat iedereen weet wat er aan de hand is. Dit geeft aan hoe de wereld nu in elkaar steekt, je ziet dat mensen vast lopen en het wordt nu echt heftig. In 2016 werd mijn website en e-mail gehackt, een vriend van mij kreeg een rare mail van mij en hij dacht: "Dit klopt niet". Hij heeft de mail zover terug kunnen traceren en kwam uit bij een russisch e-mail adres. Nog steeds zijn er mails die niet aankomen bij mij. Er zijn mensen die rare dingen zien en in de war zijn. Gelukkig zijn er vele lieve mensen die mij steunen.

Waarom gebeurt dit?

Zulke negatieve dingen die mij onderuit willen halen, wat willen ze onderuithalen? Liefde uitdragen is het enigste wat ik doe. Degene die mij kennen weten dit en ken je me niet? Leer mij dan kennen, voordat je een negatieve gedachten verspreidt. Vooral als je beïnvloed wordt door andere. Stel vragen in plaats van direct te oordelen over mij.

De stalker

Er is een stalker die mij al jaren probeert te dwingen tot bepaalde dingen. Het begon via een meditatie in 2012: Daarna kwam hij bij mij voor vragen, sessies en meditaties: NAR. Een aantal keren kwam hij bij in de praktijk. Niet zo vaak. Wel een tijdje heeft hij mij regelmatig gebeld voor hulp. Ik zocht er niets achter. Vaak belde hij mij na een lange periode op, om zijn excuses aan te bieden. Hij was dan boos geweest op mij. Dat zijn de periodes dat ik hem niet hoorde of zag. Ik begreep steeds beter hoe het werkte bij hem en nam steeds meer afstand. 2013/2014: Uiteindelijk bleek dat hij erg vreemd gedrag kreeg: Paranoia. Ze hadden het op hem gemunt. Hij mocht niet meer slapen, eten of naar buiten gaan. Daarin heb ik hem doorverwezen naar een andere vorm van hulpverlening, want ik behandel geen psychoses e.d. Uiteindelijk is het uitgemond tot een bepaalde obsessie van hem naar mij. Ik heb geen privé relatie met hem gehad ofzo, alleen enkele zakelijke gesprekken via de hulpverlening die ik biedt.

Zodra ik hem afwees, begonnen de problemen langzaam maar zeker op te staan. Hij dwong mij via FB om een bericht van Ashtar door te geven. Ik had een bepaalde informatie en die moest ik snel doorgeven, want het was erg belangrijk. Hij wilde dingen van mij, die ik hem niet kon geven. Hij begon in 2015 aangetekende brieven te schrijven, ellelange pagina's. Wat daar allemaal in stond, ongeveer hetzelfde als de mailtjes. Ik las niet alles, teveel verwarde dingen. Ik heb deze verbrand.

Ik reageerde niet zoals hij wilde en dan belde hij mij op, om mij daarop te wijzen. Daarna weer een aangetekende brief en in totaal zo 4 stuks. Ik maande hem toen om mij nooit meer te mailen, te bellen of wat dan ook. Effe stilte en toen zijn er negatieve berichtjes doorgestuurd naar mijn vrienden op FB met rare negatieve teksten over mij. Ik heb hem toen uit FB verwijdert. Het stopt dan een tijd en daarna begint het weer. Soms zelfs na één jaar. Ik negeer hem nu totaal, omdat ik geen contact meer wil wordt de toon nu erg vreemd en agressief: dreigend, zo erg heb ik dit nog niet meegemaakt.

Het zegt ook wat over de vele overgevoelige mensen die geestelijk vastlopen in deze maatschappij en die uiteindelijk tot dit soort dingen komen. Het gaat vaak om aandacht en controle. Wat denk je wat dit energetisch doet?

Ik wordt nu met de dood bedreigt en dit gaat te ver!

Daarom deze tegenreactie.

Ik hou jullie op de hoogte van deze situatie, maar wel in de Ashtar Community Forum. Daar zet ik dit alles neer. Dus om meer hierover te lezen verwijs ik jullie daar naar toe.

Lieve groet Arthura

ALLEEN OM TE LEZEN!
Dit bericht mag niet gedeeld worden! Ook geen onderdelen verspreiden of wat dan ook. Privébericht.
Dit alles respecteren vanuit respect.
Dit bericht heeft copyrights: Arthura Hector www.ashtarcommandnederland.com


324 keer bekeken

 ARCHIEF

  • YouTube
 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda