Nieuwe Aquarius Resonantie

KOSMISCHE REIS NAR
Meditatie NAR
VIND JE BALANS
Heilige Beuk
LAASTE CEREMONIE H BEUK
Ceremonie Beach
Whales and Oceans
Labyrint Ceremonie
NATUUR CEREMONIES
Werken met de maan. De stilte en het symbool van het water. Het vrouwelijk principe.
De maanmeditatie en maanceremonies worden op verschillende manieren neergezet, vaak ook in de natuur. Zoals in het bos,
op Heilige krachtplekken en met bomen, het strand, maar ook binnen op verschillende locaties. Dit zijn healingen voor de aarde.
Healing voor de Aarde
Het geeft rust, healing en inzicht. Via de interne stilte komen we bij het vrouwelijke water van het onbewuste, de droom, de manifestatie. De balans tussen het mannelijke en vrouwelijke principe wordt hier steeds weer in balans gebracht. Steeds via een ander thema. Elke maan draagt een eigen thema en energie.
Heel jezelf dan heel je de aarde
Hooggevoelige mensen reageren hier vaak heel goed op. De gevoeligheid van de vrouwelijke kracht speelt hierbij een grote rol. Vooral wanneer je onder grote spanning leeft. Wat geeft stress? Steed voldoen
aan de mannelijke structuur in onze maatschappij, de ratio. 
Contact maken met de grote moeder, het multidimensionaal reizen via de vele sferen van bewustzijn. Voor iedereen die zijn of haar bewustzijn wilt ontwikkelen. De mens bestaat uit het fysieke lichaam, dit lichaam is zeer belangrijk,
maar er is meer tussen hemel en aarde.
Via het stoffelijke en de aarde wordt er een mooie verankering gegeven, zodat ook dit deel weer goed kan doorstromen. Het is immers de beweging "vanuit het hoofd naar het hart"  en "vanuit de aarde naar de kosmos".
De kundalinistroom weer in beweging zetten.
ZELFGENEZEND VERMOGEN ACTIVEREN
Door herhaling en training op dit nieuwe aarde pad, kan er uiteindelijk een nieuw kosmisch, universeel bewustzijn opengaan. Aquarius raakt iedereen aan. Laat deze stroom binnen komen in je hart en verwelkom deze met liefde.
BALANS BRENGEN OP AARDE
earth-1388003_1920.jpg

 Kosmische Reis

Elke volle maan en zonnewende wordt er een NAR Ceremonie gegeven.  Deze kan een onderdeel vormen van de workshops die gegeven worden. Tijdens deze maanhealing (vrouwelijk)  en zonneworkshops (mannelijk) leer je omgaan met de stilte en de beweging, het brengt je in een diepere laag van ontspanning en naar het pad van het hart. Het is een visualisatie en helende reis, welke ook jouw Licht en Schaduwkant zichtbaar maakt. Via deze kosmische reis neem ik je mee naar dimensies van het onbewuste en wordt je trilling verhoogt. De vibratie van jouw hart en hersengolven veranderen.
Devine feminine and Devine masculine in balans brengen.
Doel: Op aarde beter functioneren.
Ik ben jouw energetische reisleidster.
De resonanties van de aarde en de kosmos mag je gaan ervaren.
Kristalenergie vormt de neutrale laag vanuit de aarde welke alles kan uitzuiveren, fontein van licht.. 
Elke maanceremonie en zonneworkshop dragen
steeds een ander thema. 

 

hersengolven.jpg

Golfpatronen en Resonanties

 

Elk wezen en elke gedachten vormen golven, dit zou je een "onzichtbare" communicatie kunnen noemen. 
De Nieuwe Aquarius Resonantie zorgt dat de hersenenpatronen veranderen. De Betagolf wordt een Alphagolf tot zelfs diepe Delta en Thetagolven. Het is inmiddels bewezen dat door meditatie of gebed er een verandering optreed in je energieveld.
Er komt ontspanning.
 
De aarde is een muziekinstrument, haar geluidsgolven (schumann resonantie) kunnen jouw hart in balans brengen. Het kloppen van het hart samen laten gaan met de hartslag van de aarde, geeft een innerlijke rust.  
Vandaar dat sjamanen vaak trommelen op de hartslag van de aarde. 
De vibratie van je lichaam verandert dus ook, waardoor negatieve gedachtepatronen veranderen.
 Via  klankhealing maken we geluidsgolven. Het lichaam en de geest kunnen door bepaalde klanken geheeld worden, maar ook door de stilte (aarde energie). Je stemt je dan af op het innerlijke en kosmische "geluid" van het AL. De aarde is ons anker en wanneer je jezelf afstemt op het geluid van de aarde, dan aard je jezelf. Het verhogen van je eigen trilling is onderdeel van de Aquarius energie, maar de verankering met de aarde is cruciaal. 
Afstemmen op andere dimensies geeft inzicht in de innerlijke trauma's (archetypes), de beleving is daarom altijd heel verschillend. De uitleg ervan gaat zoals bij een droom, symbolen en betekenissen die daarbij horen. 
KRISTALVELDEN
Het kristalveld is een hoger veld van manifestatie. 
Je daarop afstemmen geeft bevrijding en zuivering.
Aquarius bevat kristalenergie.