Acerca de

earth-gb408ad57a_1920_edited.jpg

Multidimensionaal Bewustzijn

 MULTIDIMENSIONALITEIT

Degene die ervaringen hebben met etherische ET wezens, kunnen moeilijk uitleggen wat buitenaards is. Wat het zeker niet is, zijn de vele gewelddadige Science Fiction films. De multidimensionale innerlijke beleving wat het perspectief verbreed: Horizontaal, verticaal en vele richtingen uit. Bestaat uit een liefdevolle verbinding vanuit het Innerlijke Licht, empathie en samenhorigheid horen daarbij. 

Het uitleggen van multidimensionaal bewustzijn is bijna onmogelijk. Het zijn vooral de ervaringen die het bewustzijn openen en jouw innerlijke licht activeren. Zodat jij buiten het programma van beperking kan kijken. Dit is mijn ervaring...

De ervaring dat er veel meer is, dan het fysieke is een feit. De mens is veel meer dan alleen een fysiek wezen. Er ligt een bijzondere toekomst voor de mens op de aarde, de mens mag dit zelf gaan onderzoeken en openen.

De Sterrenlichtwezens zijn altijd al aanwezig geweest op aarde en kunnen jou benaderen, ze zijn etherisch en vaak onzichtbaar. Hun helende energie is enorm.

De blokkade ligt bij de mens, de mens is afgesloten geraakt. De mens is nu slechts twee of driedimensionaal. 

Deze visie is erg beperkt en de frequentie is veel lager, vergeleken met een multidimensionale manier van leven, waar de frequentie hoog is. Daarom kan iemand vanuit een lagere energietrilling de etherische niet waarnemen. 

Het innerlijk licht openen is een must.

Aquarius zal ons leiden naar een nieuwe aarde met een multidimensionale intelligentie van licht: zoals wetenschap, spiritualiteit en psychologie. De mens kan dan reizen en zich verplaatsen zonder het fysieke voertuig. Energievelden bestaan uit vele lagen en frequenties. Zo ook ons energetisch lichaam en het activeren van het voertuig: Het Merkaba.

 

Er zijn ruimteschepen die zich vanuit een andere lichtenergie (nulpuntenergie en anders) voortbewegen. Deze kennis zou de mensheid nu goed kunnen helpen om een schone en goedkope vorm van energie te realiseren op aarde. Daar ligt een pijnlijk knelpunt.

Ik heb vele ervaringen mogen beleven vanuit deze vorm van bewustzijn, ook het reizen of uittreden.

Sommige zijn ook psychedelisch van vorm. Het is een hogere wetenschap, spiritualiteit en psychologie die de mens zich eigen kan maken.

Ik probeer het op mijn manier uit te leggen en vorm te geven in wat ik heb ervaren en deze uitleg is zeker niet volledig, want het is complex. 

Ik 'vertaal' dit alles naar een menselijke manier waarop ik die zelf kan begrijpen en uitleggen.

Dualiteit is een aparte vorm, van uit elkaar gevallen delen van een Godsbewustzijn.

Die wij weer kunnen verbinden en samenbrengen op aarde. Op de een of andere manier worden we steeds weer in een realiteit geplaatst van strijd en chaos, zodat de verdeeldheid blijft doorgaan.

Zodat we blijven steken in een veel te laag bewustzijn. Onze gedachten gaan heen en weer in de chaos en kunnen niet gefocust worden naar het punt van kracht, waar alles in balans is.

Eenheidsenergie is het antwoord en

Jouw Frequenties Verhogen is een must.

Wanneer je dit beseft, weet en kan realiseren, wordt het een training om in de eenheid te kunnen blijven.

Dat kan hard werken zijn. 

De disbalans en de aanvallen waarbij je steeds uit je kracht raakt zijn echt ziekmakend.

Dit is de aller moeilijkste opgave in deze tijd van overgang.

Vooral als er dierbaren zijn die het heel moeilijk hebben, je bent daar emotioneel mee verbonden.

Ook de aanvallen op het collectief bewustzijn kunnen als heftig ervaren worden.

In vroegere tijden woonde degene die in een hoge frequentie leefde op plaatsen van kracht. In Tempels of andere gebieden waar deze hoge energie beschermd werd.

Dit is ook zo in de dimensies van de binnenaarde en de hogere dimensies van het universum.

Op die manier kunnen de telepathische vermogens heel blijven,

ook via geluid en zuivere klanken kunnen kennis en lichtinformatie doorgegeven worden via de:

Aquagolven, Plasmavelden, kwantumvelden, elektromagnetische velden en het kristalveld, die op hun beurt weer met elkaar samenwerken.

Wat weer effect heeft op de hersengolven (Lees verder: Brainwaves).

© Arthura

Ashtar Rose logo 2020 © Arthura Hector.png

 Lumen Internum