READING

 Instrument van het Universele Licht

Ik ben een instrument van het Licht en via mijn innerlijke licht kan ik de verbinding maken met een liefdevolle Hogere Lichtwereld. Er zijn vele soorten niveaus van bewustzijn.

Elke dimensie heeft een eigen snaartrilling van geluid en licht. De vibraties van geluid en lichtgolven komen dan samen en openen een eenheidsenergie, een portaal waardoor ik wordt geleid om te kunnen waarnemen, vanuit een universeel eenheidsbewustzijn. Ook wel het Christusbewustzijn genoemd.   

De afstemming op jouw innerlijke hulpvraag kan ik op deze manier beantwoorden. De antwoorden kunnen via symbolen en droombeelden die verbonden zijn met jouw eigen universele taal van het Licht, naarboven komen. Energie lezen vanuit de onbewuste lagen die voor jou nog verborgen zijn, kan ik op die manier openen in de psychische , mentale en emotionele lagen van de mens en vanuit jouw externe omgeving.

 

 

Je kunt een afspraak maken voor een Reading.  Ik lees de energieën die van buitenaf (extern) bij je binnen komen en die van binnenuit doorwerken (intern). Extern: Dit kunnen invloeden zijn vanuit andere mensen, hun emoties en gedachten, droombewustzijn vanuit de lichtwerelden, gene zijde.  

Heel belangrijk is dat jouw innerlijke energie goed blijft functioneren, zodat beide invloeden, intern en extern, goed op elkaar worden afgestemd. Vanuit harmonie.

Goddelijk leven © Ashtar Rose.jpg

 READING 

De aura en energie lezen van mens, dier,  huis, een bepaalde plek of het lezen van planten of bomen. Ik geef advies en healing over de

jouw situatie.  

 GENE ZIJDE

READING: ROUWPROCESSEN

Een reading duurt één uur en kan inzicht en duidelijkheid geven over jouw persoonlijke situatie, zodat je weer verder kunt. Voor een diepte healing verwijs ik naar de kosmische lichtreis.

Bij rouwprocessen mogen we afscheid nemen van dierbaren vanuit een liefdevolle omarming. Het laatste afscheid kan met veel emoties gepaard gaan en er kunnen soms blokkades of vragen ontstaan. Het 'vergeten' van een energetische afscheid komt vaak voor. Een afronding is dan nodig vanuit beide kanten: 'Aards en Energetisch'. Via een reading kan er een mooie uitleg gegeven worden om dit laatste afscheid tot rust te brengen zodat er acceptatie en begrip ontstaan.   

De overleden dierbare kan nu losgelaten worden vanuit een vredelievende energie. 

Er zijn vele vormen van afscheid en rouwproces.

Ashtar Rose logo 2020 © Arthura Hector.png

 Lumen Internum